Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Mare77
Novinec

Kraj: Južno od LJ

Re: Tekočina za pranje stekel

Napisal/-a Mare77 Sr okt 19, 2011 5:04 pm

Jaz bom letos za firmo kupil ali pri KIMIJU v Trzinu:
Posredujemo Vam ponudbo za zimsko čistilo -60:
1. ZIMSKO ČISTILO -60 1/1 – 12 KOS/KRT -1,36 EUR/KOS + DDV
2. ZIMSKO ČISTILO -60 50/1 – 49,00 EUR/KOS + DDV
3. ZIMSKO ĆISTILO -60 200/1 – 186,00 EUR/KOS + DDV
Rok plačila: 1.naročilo – 100% avans, 2.naročilo – 15 dni.

ali pa pri Würthu, kjer imam ceno 1,7€/l za do -63°C, s tem da mi potnik garantira, da tudi zdrži toliko. Tekočino pri Kimiju bom pa tudi še dal testirati, koliko res zdrži. Baje da oni polnijo za Petrol, so mi rekli na Petrolovi črpalki, ko sem gledal cene pri njih.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr okt 19, 2011 7:23 pm

Ja, Kimi je včasih filov za Petrol. Zdej nimajo več SLO robe je nekje drugje filano. Razen če je spet Kimi v igri.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Milane
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Milane So okt 22, 2011 10:31 am

Mi smo s kolegi naričili preko Wurth-a (en kolega dela tam) 200 litrski sodček zimskega vitreksa (-63) in ga potem razdelili na 12 delov, kar je zneslo cc. 17 litrov na osebo. Če ga je blo komu preveč, ga itak da punci, staršem,...
Liter nas je prišel cc. 1.3€ (ddv vključen).

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ So okt 22, 2011 6:31 pm

Jaz imam 6 litrsko posodo pa ne ponucam cele v eni zimi tako da ni sile. Je pa treba pazit da je pravilno redčen oz da ni premalo da ne zmrzne voda v pumpicah in raznese ohišje pumpe za pranje.
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
Petrol
Nov uporabnik

Napisal/-a Petrol Po okt 24, 2011 2:41 pm

Kael je napisal/-a:Živjo!

Pozimi vsi nalivamo tisto modro tekočino, da nam voda za pranje stekel ne zmrzne. Večino zime je tak -5 di +5 tak, da ga lahko rečiš z vodo, vendar vseeno naši vrli petrolovci hočejo bajne vsote za tistih nekaj literčkov. Vprašanje torej: a se da kje kupit kakšen npr. 50 l sod tega sranja in pride zato bistveno ceneje (pa recimo to uporablja pol cela družina), ali ima kdo na zalogi kakšno trgovino, kjer se da to dobit bistveno ceneje kot na pumpah.

Hvala za ideje,...

Spoštovani!

Vse od uvedbe blagovne znamke Vitrex jo za Petrol polni podjetje Kimi. Kakovost čistil vsako leto preveri tudi naša služba za kakovost. Če se pojavijo resna znamenja, da kakovost ni ustrezna, nas prosim o tem obvestite. Pri tem nam prosim tudi sporočite, kje ste izdelek kupili, da lahko ponovno preverimo kakovost in po potrebi tudi ukrepamo.

50 litrski sodčki s čistilom so v ponudbi zgolj v veleprodaji, bomo pa v prihodnje razmislili tudi o smiselnosti prodaje takšnega izdelka na bencinskih servisih.

Z vašimi komentarji, vprašanji ali željami se lahko sicer na Petrol vedno obrnete tudi preko sistema http://www.petrol.si/pove .

Hvala in lep dan še naprej

Žiga Fišer
Petrol, Strateško-korporativno komuniciranje
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov