sonic je napisal/-a: ampak tisto zgoraj ni dovolj pri tako hudem kretenu. Pri takih pomaga samo eno: ob primernem trenutku na polno po žlajfi, tako da zavorni diski, pnevmatike in ABS enkrat res 'zaslužijo svojo plačo'. Pol pa policijo klicat, da mu napišejo še kazen za neupoštevanje varnostne razdalje.

BBoss je napisal/-a:Še lažje pa je, če so kolesarjitolk brihtni, da se razdelijo v manjše grupe in še toliko lažje omogoči prehitevanje in zmanjša nevarnost za same kolesarje... sam to je pa pač za mnoge že višja matematika in bodo raje pizdili čez vse in vsakogar.

~toMmy~ je napisal/-a:Prejšnji teden sem imel zanimiv primer hobby Armstronga. S kombijem sem se približeval (verjetno) možu in ženi, ki sta kolesarila po eni dokaj ozki cesti, dva avta morata ob srečanju kulturno skoraj do roba, da gresta lepo mimo. No vglavnem možakar je vozil vzporedno z gospo, me slišal, se obrnil nazaj in lepo še dalje vozil vzporedno, le da se je premaknil za kakšen centimeter bolj desno. Ko sem videl, da se ne misli bolj umikat, sem za par sekund potrobil in seveda se je odzval s sredincem.
~toMmy~ je napisal/-a:Prejšnji teden sem imel zanimiv primer hobby Armstronga. S kombijem sem se približeval (verjetno) možu in ženi, ki sta kolesarila po eni dokaj ozki cesti, dva avta morata ob srečanju kulturno skoraj do roba, da gresta lepo mimo. No vglavnem možakar je vozil vzporedno z gospo, me slišal, se obrnil nazaj in lepo še dalje vozil vzporedno, le da se je premaknil za kakšen centimeter bolj desno. Ko sem videl, da se ne misli bolj umikat, sem za par sekund potrobil in seveda se je odzval s sredincem.
jack86 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Prejšnji teden sem imel zanimiv primer hobby Armstronga. S kombijem sem se približeval (verjetno) možu in ženi, ki sta kolesarila po eni dokaj ozki cesti, dva avta morata ob srečanju kulturno skoraj do roba, da gresta lepo mimo. No vglavnem možakar je vozil vzporedno z gospo, me slišal, se obrnil nazaj in lepo še dalje vozil vzporedno, le da se je premaknil za kakšen centimeter bolj desno. Ko sem videl, da se ne misli bolj umikat, sem za par sekund potrobil in seveda se je odzval s sredincem.
Hahahaa![]()
Če bi meu cajt, bi vozil za njim in v eno trobil

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov