Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Smrkec
Novinec

IŠČEM!!!!

Napisal/-a Smrkec Po feb 09, 2004 5:20 pm

Že par dni iščem debato, ko je nek češki avto se mi zdi meu preko LCD-ja vodeno klimatsko napravopa še par stvari v prtljažniku pa računalnik. Tole sem vidu nekje na avtomobilizem.com pa NE morem najdet :( :!: A bi biu kdo tko prijazen pa mi našu tole debato :?: Jst res lepo lepo prosim.
HVALA
Lp Smrkec

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tipo-mania Po feb 09, 2004 5:37 pm

A ni bla to TATRA k je mela notr MAC-a u kabini pa LCD-zaslon-ja zadeva noro zgleda-sm pa tut že sam mel podobne ideje da bi enga laptopa mal predelal-ni noben problem to spelat sam vmesnike rabš za vse te napravce za katere bi rad da se upravljajo prek računalnika-a ti bi kej tacga zmontiru :D
DJ Jay

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Po feb 09, 2004 5:43 pm

Tipo-mania je napisal/-a:A ni bla to TATRA k je mela notr MAC-a u kabini pa LCD-zaslon-ja zadeva noro zgleda-sm pa tut že sam mel podobne ideje da bi enga laptopa mal predelal-ni noben problem to spelat sam vmesnike rabš za vse te napravce za katere bi rad da se upravljajo prek računalnika-a ti bi kej tacga zmontiru :D

Čestitam za 50.000. post v splošni debati! :D

Koda: Izberi vse
Teme:       Objav:       Zadnja objava:
3156        50000        Tipo-mania pon feb 09, 2004 6:37 pm

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec To feb 10, 2004 12:11 am

Tipo-mania je napisal/-a:A ni bla to TATRA k je mela notr MAC-a u kabini pa LCD-zaslon-ja zadeva noro zgleda-sm pa tut že sam mel podobne ideje da bi enga laptopa mal predelal-ni noben problem to spelat sam vmesnike rabš za vse te napravce za katere bi rad da se upravljajo prek računalnika-a ti bi kej tacga zmontiru :D

Sam un model ma prek displeya občutljivga na dotik,tole je pa mal težje nardit. Sam men se zdi tut sam prek prenosnika že dost težko, ker se ne spoznam glih na te stvari :P Drugač pa me zanima ta stvar zelo in vrjetno se je bom lotiu v daljni prihodnosti ko bo čas pa denar, pa končan faks 8)

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec To feb 10, 2004 12:13 am

THX stari :!: :!: :!: To sem isku ja :!: Kak ti je ratal najdet :?: Vse možne kombinacije sem napisu v iskalnik pa ni nč najdu :!:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov