Zok je napisal/-a:takle je zgledalo eno izmed najbolj znamenitih speljevanj moje sestre:
-Ford Fusion 1.4 TDCi (ja, turbodizel, star dva tedna, manj k 800 km prevozenih!!)
-5 folka not
-pred bajto fuuuuul klanec (30?? 35%??)
se vsedemo, mama pa ati gledata pred garazo, mi banda se nalozimo (js, dva frenda, ona, pa moja punca), sestra zalaufa (se da bi kontrolke ugasnle ni pocakala), v istem trenutku nazge gas da je obratomer zabil (5500 rpm), mela je pa visoke pete (budala), in ko smo lezl po tistem hribu vzvratno navzgor je masina ze enih 10 sekund zdravo brundala pri 5500 rpm, da tega, da je verjetno pozabla spustit sklopko al ka je delala, sploh ne omenjam. ok. fajn. pridemo vzvratno na cesto. pocakamo. salta v prvo, spet nabije za enih 5-10 sekund do 5000 rpm, s sklopko drsimo celo prvo prestavo, salt v drugo, spusti sklopko do konca, WAAAAOOooooooooomtrmtrmtrm pade na 900 rpm. Sledita dve bistroumni izjavi: "Ka bo ati jezn?? ka pa tak smrdi??"
Slater je napisal/-a:Načeloma se trudim, da avto oz. motor na mestu ne laufa. Razen takrat, ko ga malo bolj hitrovozim. Takrat, ko je mašina orenk razgreta, pustim, da da ventilator vsaj enkrat vklopi - da voda še malo kroži in temp. pade. U glavnem, ko avto ugasnem ne smem slišati tistega pik-pik-pik-pik...
ZJUTRAJ: Načeloma zaženem in se odpeljem. Naslednjih 10km vozim do 3.000 rpm.
Kadar pa je vse pomrznjeno ali sneg, pa počakam toliko časa, da se mi vsaj stekla odrosijo/od-ledenijo. TO je hitro cca. 2-3 min.
zupi13 je napisal/-a:super98 je napisal/-a:A dejte no pretiravat-laufat avto na mestu!
Vžgeš avto in se odpeleš z nizkimi obrati dokler se ne segreje na delavno!
tako piše tut v knjigici od nove corse, da avto vžgeš in se odpelješ pod normalnimi obrati!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov