Debate, ki niso vezane na ostala področja...

mrki M
Nov uporabnik

ZA STRELATTT!!!

Napisal/-a mrki M Po feb 09, 2004 10:13 pm

:evil:
zgodba gre takole:
prijateljica zadnjič v KP sedi v parkiranem avtu in prileti neka budala ter ji butne stransko ogledalo. no in se tist tip zaustavi in se začne opravičevati... mi je rekla da je zgledu čist bogii tko da ga še napizdila ni...
ogledalo pa ni bilo čist uničeno, je blo pa kar precej odrgnjeno(plastika) ter zlomljena šipca v ogledalu.
njej se ni zdelo, da bi morala ravno poročilo o nesreči izpolniti ali pa plavih klicat,
no in sta se lepo dogovorila za naslednji dan, da se dobita na servisu kjer bosta videla pač koliko stane nov in ji bo plačal.
no in naslednji dan se je začelo, najprej jo tip pokliče da bo zamudil pol ure(pride po 45-ih min) takrat pa jo začne prepričevati da je ogledalo celo in da ga ne bi bilo potrebno menjati celega ogledala ampak samo šipco...da se nič ne pozna...da trenutno nima ravno denarja...

no in tako ona seveda hoče celo ogledalo, ker se lepo vidi da je plastika odrgnjena, na koncu koncev se ob udarcu ne bi mogla razbiti šipca, ne da bi se poznale sledi udarca na plastiki

nima poročila, ni bilo policije, ima pa 1 pričo dogodka, in splošne podatke sta si izmenjala...

[b]NO IN KAJ LAHKO SEDAJ NAREDI ???[/b]
ali lahko prijavi policiji, na zavarovalnici

al pa je najbolj da mu bajto zažge :twisted: al pa mu j***a odtrga da ne bo imel tamladih če bodo taki k fotr :twisted:
Ne morem verjeti da take budale hodijo po svetu, najprej pripizdi, naredi škodo, potem bi pa še rad izkoristil dobrosrčnost ženske...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po feb 09, 2004 10:15 pm

zaradi takih primerov jaz vedno policijo kličem pa čeprav j edrug pošten samo jaz sem aje n asigurni strani. samo če je priča bla zraven bi se po mojem moralo dat kaj uredit
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

mrki M
Nov uporabnik

Napisal/-a mrki M Po feb 09, 2004 10:30 pm

z neko drugo prijateljico sva se enkrat pogovarjala o nesrečah in kaj narediti takrat...
in je rekla, da bi ona že ob najmanjši praskici, stekla v avto, se zaklenila, zaprla šipe ter poklicala policijo...če bi ji pa slučajno kdo trkal po šipi, bi pa še žmigavce prižgala in začela trobit... :wink:

res ne vem, mogoče ima kar prav (saj v tem primeru bi blo tko)...ob takih barabah...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby To feb 10, 2004 12:02 am

jst ti povem, enkrat se nej še dobi z njem, pa nej gre zdj zravn en tipo, pa mu use razloži, če bo pa še naprej težil, pa mal zagroz, da kaj mu je debilu, če ne razume al je preveč... Da je prletu, da je odbol ogledalo in da bo zanga tud plaču, če bo hotu al ne. Če teži, da nima keša nej na to prej misl in rečeš, da se paš ne bo 1 mesec vozu z avtom, in bo namest zaabenz dal za ogledalo. :evil:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To feb 10, 2004 12:03 am

aja pa še neki ET

treba pobit :evil:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To feb 10, 2004 2:02 am

hja to pa mors vedet da jo bo probo napizdit in jo cimcenej skoz odnest!
ce ti je kolegica bi sel poleg nje!
jeba je to!
sam pišuka zdaj so se vecje sranje nardit prej ti je u garancijo usaj kupn dal! pa ce sta s pol zmenla si mu kupon vrno on pa tebi placal popravilo!
kaj pa mas zdaj od tega?
Izpises si podatke ja, sam kaj ti to koristi?
nic kaj!
jeba! Kaka dokazat da je bil on, recimu z primeru da clovek noce priznat!
ok vem da sem zakompliciral ampak useen! :wink:
LP

Uporabniški avatar
Slater
Novinec

Napisal/-a Slater To feb 10, 2004 7:21 am

Tega dečkota k je škodo naredu naj pokliče in mu pač pove, da nej bo razumen in ji plača ogledalo. Če se bo model uprl in noče plačat -> naj gre pa policijo in ga prijavi (najbrž bi ustrezal pobeg z kraja nesreče, al pa kej pa kej podobnega - ne vem točno). Pa kakšno pričo, če je možnost ...
Slika

mrki M
Nov uporabnik

Napisal/-a mrki M To feb 10, 2004 7:36 am

ja, ta bi bla kr dobra:
na policijo, pa prijavt pobeg s kraja nesreče pa malo prikrojiti dejstva (čas nesreče)...
k****če se že gremo, potem se pejmo
nevem bomo vidl...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To feb 10, 2004 8:17 am

mrki M je napisal/-a:in je rekla, da bi ona že ob najmanjši praskici, stekla v avto, se zaklenila, zaprla šipe ter poklicala policijo...če bi ji pa slučajno kdo trkal po šipi, bi pa še žmigavce prižgala in začela trobit... :wink:

Ej to se mi pa zdi tok svinjsko... za praskico na odbijacu, ki stane vse skup nic, ajde max. 20 jurjov ce ga gre celega prebarvat, da klice policijo pa dela pizdarije... k bi ji se kej druzga razbil kura zmesana :twisted:

Sej a je tok tesko ostat miren... so tut ze men kej razbil, pa smo se lepo mirno dogovorili. Ce ni bil kooperativen sem pa vzel telefon in poklical policijo, drugace smo se pa zmenili lepo, izmenjali podatke, vzel sem mu kuponcek, izpolnil evropsko porocilo... se da tut brez policije zrihtat. Zakaj bi delu sceno iz necesa, ce je nekdo pripravljen sodelovati, pa da tut kaksno zagotovilo, mogoce se kaj denarja vnaprej. Je pa res da se lahko zajebes. Sam sej je itak tipicno za to dezelo, da vsak sam gleda da druzga v drek sprav, pa ce nc druzga poklicat policijo da mu da kazen, ker je men ponesrec praskico naredu... :roll:

Pa lep dan se naprej ;)

MMBLY
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a MMBLY To feb 10, 2004 8:37 am

Čist preprosto se morš zmenit.
Rečeš daj kuponček, al pa policijo pokličeva. Pol pa če skešira mu daš pač kuponček nazaj. Nikol pa ne smeš nobenmu na lepe oči...

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan To feb 10, 2004 8:47 am

Nažalost je treba v vsaki (pa še tako majhni) nesreči klicat policijo po tanovem :evil:
Tko je EDINI način da maš možnost dobit pravilno odškodnino (razen če si 2m in imaš za pasom pištolo, v roki pa kij :twisted: )
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To feb 10, 2004 8:57 am

MGsax je napisal/-a:zaradi takih primerov jaz vedno policijo kličem pa čeprav j edrug pošten samo jaz sem aje n asigurni strani. samo če je priča bla zraven bi se po mojem moralo dat kaj uredit

Jaz pa ko mi je zenska zarajsala zadni odbijac pri procesu ko se je ona od-parkiravala :) sem stopil ven, pogledal skodo na svojem avtu ter njenem. Potem pa sem jo prasal kaj zdej narest. Pa je rekla ne vem. Pa sem ji jaz reku, da meni se ne da klica policajev pa okol zavarovalinc letat. Izpolnila sva evropsko porocilo ter zadrzal sem kuponcek. Sem sel po predracun, sem ji ga izstavil in sva se pomenila .. da je ravno planirala v .it v shoping .. pa sem ji rekel .. bo bos imela denar me poklici .. ti ne mislim najedat pa zdej ti dnar trgat .. cas mas v temu casu pa gremo na kako kavo (hodi v solo nad mojo firmo) vse lepo zelo solidno .. na koncu pa ji se celotne skode ni blo treba kriti ker sem jaz dal nekaj poleg. :) Dobila nazaj kuponcek in moj izvod evropskega porocila. :) Kwa pa vem .. zazihram se z kuponckom pa vsemi papirji .. vsekakor pa raj ne gledam policistov ker so prevec pametni.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt To feb 10, 2004 9:47 am

tudi jaz sem bil nekoc prijazen in nisem policije klical in podobno pa sem izvisel. To naj ji bo šola da na svetu je se zelo malo poštenih ljudi.

ps. drugače pa ves včasih so rekli za take je "dekca"....... ves kaj mislim :wink:
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR To feb 10, 2004 10:34 am

Če bi bil na njenem mestu, bi tipu zagrozil s tožbo, ker pri policajih ne bo mogla narediti ničesar, ker se tip lahko zagovarja da sta se ustno zmenila, da ne bo treba plačat ničesar...
Sem pa govoril s sorodnico ki je odvetnica, pa je rekla, da ga ženska (če ima res pričo, kot praviš) spravi pred sodišče in dobesedno obere da bo odplačeval 5 let ne pa 1 mesec! :twisted:

Lahko mu natvezi za psihične motnje pri vožnji avta ali kaj podobnega... zaradi šoka pri poku, ko je zadel ogledalo ali kaj takega...

Najprej nej mu mal zagrozi, pol pa če naw nč hotu, nej gre pa po pravni poti (če se ji bo dalo za tistih 20-30k SIT hodit po sodiščih, lahko ima pa tudi dobička še za kak spoiler na avtu :P )...

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To feb 10, 2004 10:46 am

pager je napisal/-a:Lahko mu natvezi za psihične motnje pri vožnji avta ali kaj podobnega... zaradi šoka pri poku, ko je zadel ogledalo ali kaj takega...
LP

LOL... more pa fajn pociti, ko zadanes ogledalo... sej smo se hujsi k americani ratal :g:

Na stari balkanski nacin resiti... poklicat par jarana pa obiskat tipa nej poravna racun... :/:o:/

LP ;)

Uporabniški avatar
MITT
Nov uporabnik

Napisal/-a MITT To feb 10, 2004 11:17 am

Daco je napisal/-a:
pager je napisal/-a:Lahko mu natvezi za psihične motnje pri vožnji avta ali kaj podobnega... zaradi šoka pri poku, ko je zadel ogledalo ali kaj takega...
LP

LOL... more pa fajn pociti, ko zadanes ogledalo... sej smo se hujsi k americani ratal :g:
LP ;)

Samo, res fajn poči, ko ti nekdo zadane špegu s svojim špeglom. Sploh, če hitrosti obeh vozil nista ravno nizki.

Računaj, da stane nov komplet špegu s štrihanjem ~50kSIT. Tudi, če dobiš od njega 30k, samo steklo stane ~5-7kSIT, plastiko pa spoliraš in čakaš, da ti naslednji sesuje špegu.

Uporabniški avatar
MITT
Nov uporabnik

Napisal/-a MITT To feb 10, 2004 11:20 am

mrki M je napisal/-a:ja, ta bi bla kr dobra:
na policijo, pa prijavt pobeg s kraja nesreče pa malo prikrojiti dejstva (čas nesreče)...
k****če se že gremo, potem se pejmo
nevem bomo vidl...

Obstaja tudi postopek zoper kaznive prijave, ki je kr precej resna zadeva.

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok To feb 10, 2004 12:01 pm

MITT je napisal/-a:Računaj, da stane nov komplet špegu s štrihanjem ~50kSIT.

za safrana je z barvanjem in premontazo vred okroglih 90 jurjev (RSL Levec). :roll:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To feb 10, 2004 2:58 pm

MMBLY je napisal/-a:Čist preprosto se morš zmenit.
Rečeš daj kuponček, al pa policijo pokličeva. Pol pa če skešira mu daš pač kuponček nazaj. Nikol pa ne smeš nobenmu na lepe oči...

mmbly po novem vec kuponckov ni!
dobis na zavarovalnici samo eno vizitko s katere se podatki izpisejo!
Ce se nimas pa bos dobo pri naslednji registraciji vozila!
lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov