Pol sem pa pravilno pripeljal in je nekdo kr hotu not v mene se zabit

Prej je bila ta ulica za obe smeri.

tiguan je napisal/-a:Vse sem posnel, ene 12 minutni posnetek, čigar pa ne bom objavil nikjer, ker je to kršenje brez privolitve.
tiguan je napisal/-a:Ne spremljaš TV-ja, ravno predkratkim so na enem avtu imel kamere in posnemal ulice v Ljubljani in seveda se je Pirc oglasila, da je to kršenje in da naj nehajo snemat, čeprav so imel dovoljenje za snemanje.
Ta posnetek, ki sem ga danes posnel bo ostal v moji uporabi, javno ga ne bom dajal na splet.
Kje je to zapisano? Si mogoče mislil obratno, da se ne sme snemati na zasebni lastnini?peroRS je napisal/-a:Objavit ne smeš samo v primeru, da nekdo, ki se pojavi na posnetku na javnem kraju, izrecno pove, da ne želi da se ga vidi gor. Tako je tudi v zakonu napisano.
domen_ je napisal/-a:Kje je to zapisano? Si mogoče mislil obratno, da se ne sme snemati na zasebni lastnini?peroRS je napisal/-a:Objavit ne smeš samo v primeru, da nekdo, ki se pojavi na posnetku na javnem kraju, izrecno pove, da ne želi da se ga vidi gor. Tako je tudi v zakonu napisano.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov