Delam nekje kjer je lastnica stavbe zabita nemka.
In ker imajo nemci s Porschejem premalo denarja ga mora seveda dobiti cim vec z najemninami, ki jih dobi od firm, ki imajo prostore v tej stavbi.
No, da bi dobil se cim vec najemnin je spremenila parkplac pod stavbo v skladisce, zunaj okoli (misljeno je bilo za stranke) stavbe pa dala rampe.
To pomeni, da stranke nimajo nikjer za parkirat in usluzbenci nimajo nikjer za parkirat.
In ker je ta nemka tako prijazna do najemnikov prostorov je naredila ob stavbi parkplac na rampo.
Seveda cene niso niti pod razno poceni -> kar pomeni, da so tam parkirani avti od sefov in podobno.
Ampak ok...pravijo, da je doma v okolici Kranja in to pove, da je gorenjka (ceprav je nemka in vedno KADI CIKE in GOVORI NEMSKO, NE DELA PA NIC), kar pa pomeni, da ima rada denar....Kje so parkplaci za stranke?
Zdej pa k problematiki.
Sem pac navaden delavec, ki si parkplaca na rampo ne more privoscit (tako kot vecina ljudi iz te stavbe). No in vsi ti ljudje parkirajo na parkplacu na zacetku ulice, ki pa ni za rampo - Ima pa znak Dovoljeno za vozila firme BLA in se ene firme BLA.
Ampak vsi tam parkirajo, ker naslednji parkplac mislim da je 1km stran ali vec.
No danes se je zgodilo, da je sef firme BLA postopal malo okoli in vsakega, ki je tam parkiral vprasal kje dela -> Kao...se tip dela neumnega...moral je to vprasat najprej, da je pol lahko svoje povedal.
No in je pac povedal, da rad skrbi samo za svojo rit in da je to parkplac za njihove stranke (ceprav pise Dovoljeno za vozila BLA....) in stranka verjetno nima vozila firme BLA, ker ce bi ga imela verjetno ne bi bila stranka ampak zaposleni v firmi BLA.
Naj tu se pripomnim debilisticno prvo vprasanje sefa firme BLA iz katerega lahko razberemo, da mogoce sprasuje ce sem zaposlen v njegovi firmi (ker sem pac parkiral na njegovem parkplacu)...Ce pa sef sprasuje ce sem zaposlen pri njemu, je pa madona no...to ze visek (firma BLA ni velika - parkplac pa je ogormen)...ne pozna svojih zaposlenih.
Ampak...ok...Gospod me malo OKARA in zatezi, da bo zacel avte odvazati pa ne vem kaj se vse...
Zdej pa mene zanima. Kaj sef firme BLA lahko naredi?
Avto je parkiran v box, ceprav je v lasti fime. Parkplac je oznacen -> Dovoljeno za vozila firme BLA...
Ali jaz tu krsim kaksen zakon, razen tega kar pise na znaku? Lahko dobim samo kazen ali mi avto lahko odpelje pajek?
Ker recimo okoli nase stavbe (od zabite nemke) je znak za odvoz s pajkom. Med naso stavbo in ta cool parkplacom je se ena stavba na kateri je tudi znak za odvoz s pajkom. Po ulici sta pa vsaj 2 znaka za prepovedano parkiranje in ustavljanje (ki pa naredita to, da ti pajek lahko odpelje avto).
Nujno rabim odgovor, kaj so pravne pravice tega sefa firme BLA in kaj lahko naredi proti recimo 100 lastnikom avtomobilov, ki tam vsak dan parkirajo.
Do prvega marca moram zdrzat, ker pol se pa selimo