Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Smrkec
Novinec

Hodi kdo v Avstrijo????

Napisal/-a Smrkec Sr feb 11, 2004 11:28 am

Upam, da ne bote preveč jezni name, ker se zadeva spet ne tiče avtomobilov. Če pa bo tole šlo komu preveč v nos, mu pa tut ne bom zamiru, če bo zbrisu moj post, ker ga bom razumel, da se tale forum uporablja samo za debato o avtomobilih :!:

No pa preidimo k bistvu:
Odloču sem se za nakup prenosnika in slišu razne govorice, da so v avstriji te stvari dost ceneje kot pri nas. Zdej bi pa prosu nekoga, ki hodi kej čez mejo, če mi lahko kakšnega prinese. Vse dodatne info interesent dobi na PM še rajši pa na mail.
HVALA
Lp Smrkec

cr00k
Nov uporabnik

Napisal/-a cr00k Sr feb 11, 2004 4:53 pm

jst ne hodim....

... ponavadi se peljem:)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr feb 11, 2004 5:42 pm

Ja jaz hodim vsake tolko časa... Glede cen pa ne vem, ene stvari so res bistveno cenejše, ene pa tut ne...

Jaz sem recimo za moj PC dal 500 €, tukaj pa je bil predračun 250k SIT...

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Sr feb 11, 2004 6:56 pm

Kaj pa ko (če) bo treba garancijo uveljavljat :roll: mislim da je fino če lahk naprimer grafo reklamiraš v trgovini čez cesto :wink:

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Sr feb 11, 2004 7:26 pm

Road Runn3r je napisal/-a:Kaj pa ko (če) bo treba garancijo uveljavljat :roll: mislim da je fino če lahk naprimer grafo reklamiraš v trgovini čez cesto :wink:

Fajn je ja čez cesto skočt, sam če pa dobiš za 100k sit cenej, pa mislim, da ti tut pol ne bo tak problem par jurčku dat za popravilo pr nas, al se pa odpeleš nazaj prek meje.Pa če so kaki fer prodajalci, ti ga iz servisa še po pošti pošlejo na njihove stroške.Sicer pa ne vemrjame, da se bi mi glih v tistem letu kej zjebal ko bi mi še garancija veljala. Pa kaj češ, kdor ne raskira ne profitira in v tem primeru se mi zdi da to še prekleto drži :!:

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Če feb 12, 2004 11:19 pm

Road Runn3r je napisal/-a:Kaj pa ko (če) bo treba garancijo uveljavljat :roll: mislim da je fino če lahk naprimer grafo reklamiraš v trgovini čez cesto :wink:

Zato pa nekateri kupujemo HP izdelke, ki majo res worldwide guarantee (in odlično servisno mrežo) in te nikjer ne jebejo v glavo. Če boš kupu njihov notebook in se ti bo pokvaru ti ga bojo popravil (nadomestil oz. zamenjal) takorekoč v vseh luknjah sveta. P.s.: pa sam nimam nič s prodajo HP-jev.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov