MRV je napisal/-a:račun v tuijini narediš na 100€ in naj ti dajo na ta znesek davek. izy
MRV je napisal/-a:račun v tuijini narediš na 100€ in naj ti dajo na ta znesek davek. izy
mihaing je napisal/-a:UPS sem malo zakiksal![]()
![]()
. Da seveda se lahko uvozi tudi EURO 2 in se dodatno glede na lestvico prišteje še 10% davka. V kolikor ima naknadno vgrajen katalizator mora biti tudi vpisano v homologacijski kartonček, da ima EURO normo vsaj 2 predelavo pa naj bi bilo potrebno opraviti preden vozilo uvoziš, saj mora biti vpisan v njihov homologacijski, ker našega itak ne boš imel dokler ne boš imel vseh pogojev za registracijo.
106 je napisal/-a:Bom jaz kr v tej temi vprašal ....... Če bi recimo uvozil avto ,od kje oni tam pri plačilu DMV gledajo izpust CO2 iz katerih papirjev ? In kaj se zgodi ,če imam jaz recimo v originalu izpust CO2 184 g/km zraven pa imam še papirje z naknadno opravljeno meritvijo pri pač pooblaščenem servisu v kateri je recimo CO2 le 100 g/km za isti avto ? ? ?
gecco je napisal/-a:106 je napisal/-a:Bom jaz kr v tej temi vprašal ....... Če bi recimo uvozil avto ,od kje oni tam pri plačilu DMV gledajo izpust CO2 iz katerih papirjev ? In kaj se zgodi ,če imam jaz recimo v originalu izpust CO2 184 g/km zraven pa imam še papirje z naknadno opravljeno meritvijo pri pač pooblaščenem servisu v kateri je recimo CO2 le 100 g/km za isti avto ? ? ?
Gledajo kaj je deklarirano za točno določen model in mašino.
Tvoja meritev kokr vem nima veze. Naj kdo drug kaj več pove, če se da kako z lastno meritvijo pridi čez, ampak močno dvomim glede na to kaki pocarji so naši dacarji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov