Debate, ki niso vezane na ostala področja...

vinci
Novinec

Brez barvanja

Napisal/-a vinci Po feb 16, 2004 8:45 am

Zanima me ce se da popravit udrtinice na vratih brez barvanja in kdo to dela predvsem dobro.Hvala.

Uporabniški avatar
xplod
Novinec

Kraj: Ajdovščina - Idrija

Napisal/-a xplod Po feb 16, 2004 8:46 am

se da, v okolici NG je en možic, ki se s tem ukvarja
sam ne vem kje bi se ga dalo dobit :oops:
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po feb 16, 2004 9:01 am

Meni je pomagal tale.

LP ;)

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci Po feb 16, 2004 9:13 am

Pa je zakaj tale ki to dela? Pa se nekaj me zanima ce to takoj naredi ali moras avto tam pustit.

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Po feb 16, 2004 9:49 am

v Novi gorici, je to avto inn, ki prodaja tudi skode, je pa v kromberku, v idustrijski coni. naslov:
avto inn, Vinka Vodopivca 4, NOVA GORIca

http://www.avto.net/avto.inn/
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po feb 16, 2004 11:07 am

vinci je napisal/-a:Pa je zakaj tale ki to dela? Pa se nekaj me zanima ce to takoj naredi ali moras avto tam pustit.

Men je popravil eno vdrtino od vrat na levem boku za vrati pri meganu, pa je dobro naredil. K njemu se najprej najavis in dogovoris za ogled, kjer ti pove koliko te bo stalo pa koliko casa potrebuje. Pol se dogovorita za termin. Avta nisem pustil pri njemu. Sem prisel tja, najprej sem ga ene 15 minut opazoval, pol sem sel cez cesto na pijaco pa se vrnil nazaj in se malo pocakal in si ogledoval njegovo delo. Pa je bilo zrihtano. Vse skup dobro uro, pa je bla kar grda vdolbina. Jst ga priporocam. Vem da je tut pogodbeno odpravljal posledice toce tistim Fiatom ter Alfam, ki jih je avto Mlakar uvozil iz Italije (pa pol zgubil licenco zaradi tega se mi zdi).

Vem pa da se v Logatcu tut nahajajo eni mojstri za poskodbe take vrste z nekim nemskim imenom, sam sem ze pozabil. Sem sel k Hacinu, ker mi je bil blizje, pa nisem razocaran. Vzel mi je pa 15k, 10k za tisto vdrtino za vrati, pa opazil je se eno okroglo luknjico v sovoznikovih vratih pa mi je se tist poravnal. ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost