pat je napisal/-a:Glede na vse napisano bi še jaz nekaj dodal .
V kolikor vidte kirga k krade je treba pretepst k prasca.
Kaj se je naredilo meni.
V enem mesecu so me oropal 3x ja 3x skor neverjetno tud jaz nisem mogu verjet, da se to dogaja men .Prvič k so ulomil so samo mal razdejal, da ne bo pomote gre za poslovni prostor.1 -vlom škode cca:50000sit, ni blo tega 20 dni še enkrat škode 7000000sit.Da b se človek ubesu, in kaj policija nič.Vem bote rekl zakaj nisem imel alarma ja to je to k človek misli da se ti ne more narediti 2x.zdaj je namontiran.
ja in kaj človek ugotovi ob vsem tem da je naša država v kurcu vlomivcov ne dobijo
pa tud če poveš kdo je bil in da so jih ob 6:30h zjutraj ko je narod prišel v službo so te vlomilce še pozdravljal k so bili na delu.
In ravno, te ki so to videl se sedaj policiji ne upajo povedati nič, da jih ne bi pretepl vlomilci.
Kaj naredit v takem primeru da jih dobiš na delu.
sam strelat ,sej life ti tko že zj**ejo.
Jst vem kaj bi naredu z njimi. Najameš par silakov, ki jih poiščejo in jim ponudiš 20% od vsega ukradenega kar nazaj prinesejo - način kako bodo to izvedli pa ti ni važen - če jih čist polomjo al pa če jih ubijejo - ti si krit - dal si 20% tistega kar nazaj prinesejo - izvedba pa ni tvoje področje, o tem naj se sami odločijo.
LP
Nebivedu