zanima me ali se da kje najet prikolica za prevoz avtomobila. ali pa mogoče kdo izvaja uslugo prevoza le tega. namreč kupu bi en avto za dele pa je na žalost nevozen in ne vem kako ga po normalni ceni spravit domov
Kaktus je napisal/-a:Eno vprašanje off: a če imaš C ne smeš peljat osebnega avtomobila in prikolico nad 750kg?
Khm... mislim, da moras imeti poleg Cja se E E kategorija – skupine vozil, katerih vlečna vozila spadajo v B, C in D kategorijo, največja dovoljena masa priklopnih vozil pa presega 750 kg
v petek bi potreboval prikolico za prevoz avta. in sicer bi šel v Koln (1000km) razmišljal sem o raznoraznih variantah, tudi da bi šel gor z avtom samo pogledat avto in ga plačat, če je ok. pa potem plačal kateremu od prevoznikov, da ga odpeljejo s kamionom.. to bi me prišlo 200eu za lasten prevoz+ verjetno min300eu. za prevoz avta se ne mudi, mudi se le ogled in plačilo. če ima kdo kakšno drugo pametno idejo ali ponudbo bi ga prosil, da mi pomaga. se zahvaljujem že v naprej lp
Kaj pa da pokličeš na raznorazne avtoprevoznike in jim razložiš situacijo? Zagotovo bojo raje videli da kamion ne gre prazen nazaj v Slovenijo ali pa da je bolj zapolnjen.