Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Po feb 16, 2004 11:33 am

RAPMAN je napisal/-a:Ej folk sam tok golf je pa prov zakon avto jst no s fotrom sva naročila iz nemčije zrihtano GTI izvedbo ful zrihtano z spoljerji pa spuščeno pa boste pol vidl k jo dobim v roke kaj to dela razmišlam za NOS sam se dost zj**e avto pa sej bo že ampak če se že odločaš pol raj 2.0 ajde tolk o GOLFU

To bo fajn stvarca ja.
Slika

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Po feb 16, 2004 12:48 pm

Golf 5 hm hm hm.Zelo dober avto vendar predrag, precenjen, vedno bo golf, golf.
Drugače motor cenijo 2.0 tdi , če se ti ne mudi po cesti pa je tudi 1.9 tdi dober.
Oprema SPORTLINE ! Notranjost črna, volan obavezno 3 kraki. Klima pa je sedaj dostopna.
Glede 1.6 fsi ne vem kaj rečt. Verjetno je tudi solidna izbira! In bolj dostopen.
Če pa se že kupuje 2.0 tdi ki je drag ko svinja , bi jaz pomislil na AUDIJA A3.
tUDI NOV VOLVO S40 JE LEP!!
LP
Slika

red boy
Nov uporabnik

Kraj: Mozirje

Napisal/-a red boy Po feb 16, 2004 3:52 pm

Martin je napisal/-a:Če pa se že kupuje 2.0 tdi ki je drag ko svinja , bi jaz pomislil na AUDIJA A3.

Če primerjaš cene Golfa V in Audi A3, pride razlika pri skoraj identični opremi okoli 600.000 do 700.000 sit. Audi je kr precej dražji, je malenkostno manjši in nima 4 vrat. Če pa pogledaš izgubo cene, se po petih letih ob prodajata skoraj za isto ceno +-100 jurjev. Poglej teste v avtomogazinu. Golf 2.0 tdi sportilne ima strošek na 1km/70sit, Audi A3 2.0 tdi Ambiente pa 1/km82 sit. Po mojem se skor bolj splača kupit Golfa V kot pa Audi-ja A3. Takšno je moje mnenje.

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To feb 17, 2004 12:05 am

ej RAPMAN : golf GTI z nitro je samo za odpad še.GTI če ga redno teraš ga brez nitro hitro spraviš na konec.Na nitro se vredu obnesejo oplove pa japonske mašine. :wink: :wink: :wink:

Pa še to VW koncern si za te cene ne zasluži imena avto.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost