blazkom je napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me kaka je razlika med hyundaijem in kio? Vem je hyundai kupil kio venda morajo obstajati razlike.
marko01 je napisal/-a:Hyundai - Kia je enako kot Renault-Dacia
Vendar je Kia soliden avto Dacia pa ne
yashica je napisal/-a:blazkom je napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me kaka je razlika med hyundaijem in kio? Vem je hyundai kupil kio venda morajo obstajati razlike.
Razlike so v dizajnu, trdoti oz. mehkobi podvozja, nekaj razlik je pri izbiri notranjih materialov pa še kakšna malenkost bi se našla. S tehničnega vidika sta znamki enaki, tako pri motorjih kot menjalnikih, ki jih tudi za hyundai sestavlja kia v svoji tovarni na Slovaškem, imajo enako platformo... Seveda za evropske modele obeh znamk. Postopki izdelave so enaki pri obeh znamkah, natančnost izdelave in končna kontrola sta na visokem nivoju (ceed in i30 sta lepše sestavljena od golfa 6 !). Edino kar jim štejem v minus je, da ne cinkajo karoserije. Upam, da se bo to spremenilo.
Lp
yashica je napisal/-a: Postopki izdelave so enaki pri obeh znamkah, natančnost izdelave in končna kontrola sta na visokem nivoju (ceed in i30 sta lepše sestavljena od golfa 6 !).
yashica je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:Hyundai - Kia je enako kot Renault-Dacia
Niti pod razno. Tako kia kot hyundai uporabljata iste komponente, motorje... v aktualnih modelih in ni s tega vidika hyundai v nobeni prednosti. Hyundai = Kia.
sašo5 je napisal/-a:yashica je napisal/-a: Postopki izdelave so enaki pri obeh znamkah, natančnost izdelave in končna kontrola sta na visokem nivoju (ceed in i30 sta lepše sestavljena od golfa 6 !).
kaj si ti neki novodobni strokovnjak![]()
al samo izigravaš "grajskega"(forumskega) norčka
![]()
![]()
marko01 je napisal/-a:yashica je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:Hyundai - Kia je enako kot Renault-Dacia
Niti pod razno. Tako kia kot hyundai uporabljata iste komponente, motorje... v aktualnih modelih in ni s tega vidika hyundai v nobeni prednosti. Hyundai = Kia.
Haha kje živiš ti...... daj malo si poglej v živo kvaliteto materialov v hyundaiju pa kiji...
matey18 je napisal/-a:Rio je delan v evropi vsaj meni je prodajalec tako zagotovil
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov