Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po feb 16, 2004 9:43 pm

No pri ns se je nardil bolj milo za nas, kot pa za srno.
Trije sosedi se pelemo na kofy, pa nismo sli po glavni cesti, ampak po makadamu (ura okol 7h polet), in kar naenkrt skoci na cesto srna, sosed zavre in blenda z lučmi.
Srna se ne premakne, nato začne trobit in srna pade v šok ter skoči v prepad/skalovje 10m visoko, seveda vsi v smeh, cez par sekund se nam je pa ze smilila

Šli je nismo pogledat al je umrla ali ni imela praske, ne razumem pa zakaj ni sla nazaj od koder je prisla. :(

No zgleda da se že same pobijajo, mamo premav medvedov, pa se grejo klat pod avte in vlake :D
Slika Slika

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Po feb 16, 2004 9:48 pm

Sej pri divjadi morš samo trobit, luči ne zaležejo oz. sam poslabšajo situacijo, ker žival čist zmedejo. Ampak da se fukne v prepad... to je pa res neki novga. :D

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon Po feb 16, 2004 9:53 pm

No, jaz sem imel podobno zadevo s srno, slike so na Zavarovanje vozil/Srna-Boom. Avto sem dal popravit in pri tem celo nekaj zaslužil, ker je bila totalka ocenjena! Jaz ne vidim razloga zakaj avta nebi dal popravljat??? Če je doblo podvozje kaj vstran, bodo avto dali na ravnalno mizo..in če se ne motim lahko na četrt milimetra ali pa še bolj natančno zrihtajo podvozje!! Tak, da to sploh ni problem!!! Pri meni ni nic podvozje vstran doblo! Je pa hladilnik za servo volan trebalo menjat, hladlnik od klime je tudi dobo vstran, a na srečo ni bil predrt(ga nisem menjal), hauba, odbijač, nosilcev luči, meglenk, maska,....je kar nekaj blo fuč!
Pa pomoje ti sploh ni podvozje nič vstran dobilo! Pozanimaj se koliko dobiš za avto v takem stanju?! Pa boš hitro ugotovil, da se splača dat popravljat, če ne drugače greš na odpad pa si tam naložiš robe, za eno desetino cene novih delov! Plastika ne rjavi...ne pozabit tega in se mi zdi bedarija, da bi kupil nov odbijač, če pa lahko na avtoopadu dobiš rabljenega, itak ga moraš dat barvat!

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Po feb 16, 2004 11:54 pm

a moraš imet kasko da se lahko zavruješ srne pa npr. šipe?

Uporabniški avatar
Emil Fouquet
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Emil Fouquet To feb 17, 2004 4:18 pm

PriSon je napisal/-a:Pa pomoje ti sploh ni podvozje nič vstran dobilo! Pozanimaj se koliko dobiš za avto v takem stanju?! Pa boš hitro ugotovil, da se splača dat popravljat, če ne drugače greš na odpad pa si tam naložiš robe, za eno desetino cene novih delov! Plastika ne rjavi...ne pozabit tega in se mi zdi bedarija, da bi kupil nov odbijač, če pa lahko na avtoopadu dobiš rabljenega, itak ga moraš dat barvat!

ma saj jaz tudi mislim, da ne bi smelo podvozje dobit, ... sicer je cenilec rekel, da bo vec vidno po delni demontazi... kaj ves.

Drugace pa je avto bil zavarovan proti divjadi, tak da bo popravilo itak krila zavarovalnica.

Imam pa zdaj drugo vprasanje...

Das avto popravljat v neko avto hiso... cenilec (ki ga imajo tam) stvar oceni, nato pa ti ga v kleparski delavnici zrihtajo... Kaka sansa je, da ti tam podturijo fejk havbo, blatnik,... razliko do originalnega dela pa sami v zep pospravijo? Naj kao ne bi, toda....

Uporabniški avatar
Emil Fouquet
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Emil Fouquet To feb 17, 2004 4:34 pm

justyGTR je napisal/-a:a moraš imet kasko da se lahko zavruješ srne pa npr. šipe?

Lahko vzames vsakrsno kombinacijo.. kasko ni obvezen
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov