Jaz imam dva Sparco sedeža model Evo 2. Kupil sem pri Mega d.o.o. Cifro imaš zgoraj. En zic nov je bil 85 jurjev. Potem moraš kupiti še štiri ali pettočkovni H pas - okrog 10-15 jurjev, nosilce za svoj avto (najbolje da imaš tak avto kjer ima Sparco v svojem programu že narejene nosilce), drugače jih boš moral narediti sam, oziroma boš moral dat zadevo nekomu vgraditi. Če nimaš stružnice se tega ne lotevaj sam. Vgradnja košta pa okrog 20-30 jurjev za en sedež.V glavnem v sedežih se sedi odlično, tudi na dolge relacije in jaz jih ne menjam za nobene zice, razen za mogioče kakšen drug Sparco model. Sicer vsakič ko me ustavi policija hočejo imeti A-test pa jim samo pokažem nalepko od FIA A testa ki je nalepljena na sedežu in potem ne komplicirajo. Aja pa povej kakšne misliš kupit Street ali competition. Pri street izvedbah je lažja vgradnja in načeloma niti ne rabiš potem H pasu, competition so pa vse školjke (bucket seat) in moraš nujno kupiti še stranske nosilce (priporočam aluminijaste - okrog deset jurjev komad). Aja če boš kupoval kaj od Sparcota jaz priporočam Sparco prodrive

, če bi ga takrat imeli ko sem jaz kupoval svoje bi definitivno kupil ta model.