Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Kilometri in orginalnost avtomobilov

Napisal/-a tiguan Ne apr 15, 2012 11:20 am

Grem na primer:

vw polo pri 210.000km nam je šel menjalnik, to se je zrihtalo, motor je delal brez težav, čist orginalen, neodprt, podvozje menjalo se je potrošni material (končnike, zavore, izpušni sistem....+ 1 velik servis) zadnje čase videvam, da se folk malo laže, ko pove da ima avto 250.000km pa brez ene same okvare, še vsak dotrajen avto se je dalo obnovit, zrihtat in je bil spet ko nov za nadaljnih 200.000km, ne vem kako lahko folk reče, da je golf 2 zdržal 500.000km, če pa je vmes že bla narejena generalna lahko celo že druga...ali pa menjan motor

Sedaj pa me zanima vaš primer, kolk vam je avto oz. motor zdržal brez posega, tud motorji so potrošni material, vse je lahko potrošni material, ampak ko enkrat dihtnga spusti ni zamene več orinaln motor (novi vijaki, tesnilo, brušenej glave...). Tud sklopko sem menjal pri 190.000km, drugače pa čaka moj avto temeljita generalna, kar zagotovo ne morem več trditi o brezhibnem delovanju motorja in orginalnosti

Naj povdarim, da je tu OGROMNA razlika, kje se avto vozi in, če so delani redni servisi. Je pa tudi velika razlika ali je avto v orginalnem stanju naredil 200.000km po AC ali pa po regionalni in hribovskem terenu, zato bi blo fajn da tud to opredelite.

Na žalost lahko tu pišet samo tisti, ki imate od novga avto.
Zadnjič spremenil tiguan, dne Ne apr 15, 2012 11:24 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Re: Kilometri in orginalnost avtomobilov

Napisal/-a mihaing Ne apr 15, 2012 11:22 am

Ne razumem? Poanta te teme je slabo vreme ali dolgčas :?: :?: :?: :?: :roll:

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Re: Kilometri in orginalnost avtomobilov

Napisal/-a RedBull™ Ne apr 15, 2012 11:33 am

tiguan, ti verjemi sam sebi in ne tistemu, kar prebereš ... avto je potrebno redno vzdrževati, in če temu ni tako, se lahko čez čas pojavijo nepredvideni stroški. Vse je tudi odvisno od lastnika oz. stila vožnje, o pogojih ipd.

Glede na to, da obstaja že precej podobna tema, res ni razloga še po tej!

viewtopic.php?f=6&t=70999&start=40
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Klamzi in 5 gostov