Daco je napisal/-a:salesky je napisal/-a:heh lool.![]()
Bomo ratali kreditodajalci z zelo zelo majhnimi oz. ničtimi obrestmi. Ql! Jst začnem prvi!![]()
Ce bi se ti res nekaj zgodilo in bi imel problem s fluktuacijo, zakaj pa ne? :P
Jst vem kako je to... sem julija naredil totalko in sem avto le nekako skup sestavil, sam so bili stroski popravila 650k SIT![]()
In kje naj dobim tako vsoto naenkrat kot student. Ene 200k sm skup spacal, 150k od fotra vzel, 300k mi je pa od sestre tip posodu... tko da sm imel sreco da so bili vsi bliznji vsaj malo pri denarju. Drugace pa ne vem kako bi mi zneslo. Po treh mesecih mi je uspelo poravnati vse dolgove.![]()
Hocem povedat, da sele v stiski vidis koliko se lahko zaneses na druge... bolj malo![]()
LP
Tukaj lepo vidiš na koga se lahko zaneseš - sam se še na starše ne morem, ker je fotr taprav lopov in me pride obiskat samo kadar mu zagusti in je brez denarja, mat ma pa še 2 otroka, oba v šoli, tko da si tut ne more privoščit izdatkov, pa že tko mi je posodila 900k k sm jih rabil za obnovo hiše, kar ji vsak mesec nanese 30k manj, ker je vzela kredit.
Kolegi so pa tut brez dnara in to čist. Za tiste k pa vem da imajo full dnara, pa sedaj vidim, da so bili samo znanci, ki so dokler jih ti sprejemaš v obiske in pijejo tvojo pijačo dobri, potem ti pa obrnejo hrbet in te tut pogledajo ne več. In vse take sem dobesedno odf*kal, ker mi grejo na jetra. Ko te rabijo te pridejo prosit, ko jih pa ti rabiš te pa ignorirajo.
Lansko leto sem bil 5 mesecv na bolniški, ker sem enmu takmu šu pomagat streho obnavljat in sem si mišice ob hrbtenici natrgaj, ker si tip, da bi prišparal tut škripca ni omislil in smo vse na roko vlekl na streko - kompleten grušt za 16m dolgo in 12m široko hišo. Danes ko ga pa rabim, da bi mi vsaj malo pomagal, je pa izjavu, da klošarju brez dnara že ne bo pomagal, ker nima od tega koristi.
Tko da v nesreči vidiš kdo ti je pravi prijatelj, vsi ostale, ki ti pa takrat obrnejo hrbet so pa bili ob tebi zaradi drugih razlogov.
LP
Nebivedu