Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če feb 19, 2004 12:27 am

baron je napisal/-a:Dobra preventivna fora. Zdej bojo pa kapsi to skopiral pa še na drugih cestah postavl take table. Vsake dolk časa se bodo pa še res za tablo postavl pa kakšnga zmerl. Ni ker dobra poteza s tole tablo. Vse v duho slovenskega turizma. Pa dobrodošli. :P

če hočejo to nardit, pa naj kr na meji postavijo tablo, al pa pripišejo na ono, ko je razloženo kake so omejitve pa to, da strogo preverjajo z radarji v vsakem naselju in tudi na nekaterih odsekih ceste... al pa neki tazga... pol pa bi samo domačini furali k pr norcih :D
Slika

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če feb 19, 2004 9:19 am

Fiat Tipo je napisal/-a:A to so tablo učeraj postavli, ker jo pondelk še nisem videl, ko sn h Rojčkajmu lavfal ?
Uglavnem slišal pa sn po radiu ko so bla obvestila glih na to temo da so radarji tam.
Ta teden je bolj jeba v Idriji ker goriški strašijo zadnje cajte .

A tud ti imas Rojcka za mehanika :wink: Jaz sem mu ravno vceraj peljal gume menjat, pa pridem k njemu in mi rece, naj mu litke in gume kar tam pustim, ker trenutno nima casa in da mi jih bo danes ali jutri premenjal.
No in danes se zbudim v novo jutro in zagledam 10 cm snega! Se dobro, da ni imal vceraj casa 8) Drugace bi bila danes kar jeba :P

Sicer so pa tablo postavili torek popoldne!
Glede reklame pa je res, da se na Radiu Odmev (glej podpis) ze dva tedna vrti reklama v slogu: Naj vas radarske kontrole ne odvrnejo od smucanja... :wink:

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Če feb 19, 2004 9:30 am

Sn mu dal ta nove feltne za speskat in poštrihat. dargač je pa tud mene donc ta sneg zajebal sn nameraval v italijo pičit po ene kose pa je dol dež. Se pa ne splača dol na kakšnemu dežju šravfat po odpadih.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost