navihanc je napisal/-a:Jaz ti priporočam Avto Trade na Vrhniki!! Naredijo super, hitro in zelo poceni!! Mene pride redni srvis ( menjava olja, oljni filter, zračni filter, pa še nekaj drobnarij z delom vred max 15.000 sit )
Poizkusi!!
Nu-NRG je napisal/-a:navihanc je napisal/-a:Jaz ti priporočam Avto Trade na Vrhniki!! Naredijo super, hitro in zelo poceni!! Mene pride redni srvis ( menjava olja, oljni filter, zračni filter, pa še nekaj drobnarij z delom vred max 15.000 sit )
Poizkusi!!
15.000 sit ..
1000 sit je oljni filter
1000 sit je zracni filter
2000 sit je delo
Kaj ti proton olje notri zlivajo?
Razn ce mas kake posebne popuste ..
Jaz dam samo za olje 17.000 SIT!
navihanc je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:navihanc je napisal/-a:Jaz ti priporočam Avto Trade na Vrhniki!! Naredijo super, hitro in zelo poceni!! Mene pride redni srvis ( menjava olja, oljni filter, zračni filter, pa še nekaj drobnarij z delom vred max 15.000 sit )
Poizkusi!!
15.000 sit ..
1000 sit je oljni filter
2000 sit je delo
Meni nalivajo motorno olje Selenia 20K!!! Če v motorju ni ta tip olja v primeru okvare motorja se ne priznava garancija!!!
Zračni filter ja pa 3.467 sit!!!
dgrejtest je napisal/-a:lej, 20k pomen za 20000 km... in ne pomen, da tolk tud kosta. to da si dal ti not olje za 17 jurju je tvoja stvar. ce mislis, da je to boljse... ok. ce ti bo avto zarad teha zdrzal 50000 km vec - vredu. sam namest 400000 bo to 450000. jaz takrat avta sigurno ne bom vec mel...
redni servis za puntota na 45 je mene prsu 20 jurjev (olje, filtri, svecke, delo)...
pero
Nu-NRG je napisal/-a:navihanc je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:navihanc je napisal/-a:Jaz ti priporočam Avto Trade na Vrhniki!! Naredijo super, hitro in zelo poceni!! Mene pride redni srvis ( menjava olja, oljni filter, zračni filter, pa še nekaj drobnarij z delom vred max 15.000 sit )
Poizkusi!!
15.000 sit ..
1000 sit je oljni filter
2000 sit je delo
Meni nalivajo motorno olje Selenia 20K!!! Če v motorju ni ta tip olja v primeru okvare motorja se ne priznava garancija!!!
Zračni filter ja pa 3.467 sit!!!
Ali jaz pac ne znam racunat .. kako prides 15k z vsem skupaj ce pa ti dajo olje notri ki je vredno 20k? Razni popusti poznas koga .. etc .. verjetno to njemu ne bo pomagalo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov