tornado je napisal/-a:dizl nikdar ne bo tak kot bencinar ,se lahko sprijaznite.Vleče samo v enem območju potem pa tema.Sosed ma golf4 1.9TDI (100KM), pa sem ga jaz z mazdo 323C z samo 90KM zlahka prehitel.Pa sva oba terala do konca.
Očitno je razlika med japonskimi konji in nemškimi poniji.

Ali pa ce so teli konjici lih niso tolk pomebni kot se nekaterim dozdeva .. navor je stvar ki steje ..ce pogledas kaksn navor ma on pa kaksn navor mas ti in pa jaz .. si ti najnizje ..

japonski navor .. in ce bi ti mel avto enako tezako kot njegov (sklepam da je njegov tezji) bi ti gladko malo zadaj ostal .. razn v koncni ne .. kar dizl z visjimi obrati zgubi na navoru bencinc pa nekako ravno drzi. Tako da dvomim da si ga ZLAHKA prehitel. No ja .. jaz vem da proti 115km golf 4 TDI stojim poleg v koncni pa mim. Cim pa se cesta mal gor dvigne sem jaz zadaj. Ves .. to je pa navor .. in sedaj je vazno da mas ti japonskih 90 oslov on pa veliko swabskih newton metrov sile na osi.
Gluposti .. zadne cajte je uber gluposti od folka
Ena res zanimiva primerjava zadnic.
Moj ki je 90KM v drugi od 1500 RPM navzgor .. 70KM/h pri 4700 RPM
Od kolega pugec 307 diesel .. v drugi obd 1500 RPM navzgor .. 70km/h pri 3000 RPM
Za pomislek kolk cajta rab on da pride od 1500 do 3000 ali pa jaz od 1500 do 4500 .. moj motorcek se zbudi pri 2500 .. dizli pa itaq sponajo od 1500 naprej do max 3500
Zdej mi je jasno zakaj bi novi mondejcki bili brez gum ce nebi imeli proti zdrsnega sistema.

Morm se na summitu zment za testno