Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Vrednost Opel Astre...

Napisal/-a tomzzi So jul 07, 2012 8:01 pm

Pozdrav!

Zanima me če kdo približno ve koliko je vredna Opel Astra 1.7cdti 81 kW Enjoy plus oprema. Letnik 2009. Prevoženih pa je cca 70.000 km. Lahko to vidim kje na spletu?

Hvala.

Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
miha taufer
Novinec

Kraj: Vrhnika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Re: Vrednost Opel Astre...

Napisal/-a IcEm4n So jul 07, 2012 8:58 pm

Slika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So jul 07, 2012 10:44 pm

Hvala obema... Drugače pa imam tako ali tako v planu jo dat ocent po avtohišah... Ja vem ni najboljša varianta a za orientacijo bo.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne jul 08, 2012 9:40 am

tomzzi je napisal/-a:Hvala obema... Drugače pa imam tako ali tako v planu jo dat ocent po avtohišah... Ja vem ni najboljša varianta a za orientacijo bo.

poglej malo po avto.net koliko se sučejo pa boš dobil neko osnovo
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne jul 08, 2012 10:30 am

maniaxxx je napisal/-a:
tomzzi je napisal/-a:Hvala obema... Drugače pa imam tako ali tako v planu jo dat ocent po avtohišah... Ja vem ni najboljša varianta a za orientacijo bo.

Tudi to sem že gledal... No bomo vidli kakšne ponudbe mi bodo dal trgovci v primeru menjave staro za novo. Ni še 100%, da bom prodal a nekaj bo treba naredit. Če pa dobim ugodno ponudbo...
Pri Kia dajo 1000€ popusta pri menjavi staro za novo. To sem videl na ceniku Kie ceed ta nove ko sem si včeraj popoldne ogledoval enga ceeda.
Moram še osebno od avtohiše do avtohiše.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jul 08, 2012 10:42 am

tomzzi je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:

Tudi to sem že gledal... No bomo vidli kakšne ponudbe mi bodo dal trgovci v primeru menjave staro za novo. Ni še 100%, da bom prodal a nekaj bo treba naredit. Če pa dobim ugodno ponudbo...
Pri Kia dajo 1000€ popusta pri menjavi staro za novo. To sem videl na ceniku Kie ceed ta nove ko sem si včeraj popoldne ogledoval enga ceeda.

Kaj misliš pa nabavit? A se resno ne da uredit napaka? Mislim da je malo škoda zdaj prodajati astro, boš preveč zgubil...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne jul 08, 2012 11:37 am

maniaxxx je napisal/-a:
tomzzi je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:

Kaj misliš pa nabavit? A se resno ne da uredit napaka? Mislim da je malo škoda zdaj prodajati astro, boš preveč zgubil...

Nekak gledam i30, ceed mogoče še focus. Ceeda sem včeraj popoldne malce poškilil na parkplacu in me je nekak že zdaj prepričal. Moram se še vsest noter in na testno. Je pustil dober vtis...
Sproti sem si še enkrat ogledal i30 na parkingu pred ah. Me je nekaj zmotilo. Štrleča plastika na desni strani na armaturi...

Napake so še vedno prisotne. Škripanje vse plastike je vse pogostejše in glasnejše kljub temu, da sem že ogromno podložil... V rezervni me res da ni več vrglo... No enkrat po ta zadnjem servisu me je.
Torej napaka ni odpravljena. So šobe definitivno.
Avto je švoh. Težek in če hočeš, da se kam premakne je potrebno kar pošteno na gas stisnit kar pripelje do velike porabe! Zadnje tanke se TRUDIM, da poraba ne skoči na 6.5-7l/100km po večini izvenmestne vožnje po BC. K temu prištej še cca 0,5l pa smo tam. Vozim kot penzionist, da ne gre poraba v višave. Astra H z 1.9 120 je bila v tem pogledu boljši avto.
J#biga. Teža in švoh motor. Razmišljal sem o čipanju... Samo ne vem če se splača...

Edit: ja zgubim kar nekaj...

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran Ne jul 08, 2012 11:47 am

Pri avtu tako ali tako vecinoma izgubis. Glede cene pri privat prodaji pa je tako, da je cisto odvisno koliko je trg pripravljen placati, pri prodaji pri trgovcu v stilu staro za novo pa po mojem najvec izgubis

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jul 08, 2012 1:17 pm

Poraba je zelo visoka, astra H je žrala manj, sam sem imel porabo pod 6 brez nekega truda na taki astri, zdaj imam focusa 1.8 tdci in sploh na AC žre več, ker nima 6 prestav.

Od teh, ki jih gledaš bi OSEBNO skoraj najraje focusa, je pa res, da ima najmanj garancije, zna pa priti najcenejši od vseh treh, je pa najboljši za vozit. Med kio pa hyundaiem nekih razlik ne bi smel bit, sej sta bratca, pač pogledaš kater te pride ugodneje, kater ti je lepši in je to to...

Mogoče bom kmalu v podobni dilemi kot ti, tako da kar napiši svoje izkušnje z avti tu gor, boš marsikomu pomagal.

Če te zanima, ti lahko priporočim dobre prodajalce za Hyundai in Ford, res je pa da niso na tvojih koncih

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne jul 08, 2012 8:17 pm

maniaxxx je napisal/-a:Poraba je zelo visoka, astra H je žrala manj, sam sem imel porabo pod 6 brez nekega truda na taki astri, zdaj imam focusa 1.8 tdci in sploh na AC žre več, ker nima 6 prestav.

Od teh, ki jih gledaš bi OSEBNO skoraj najraje focusa, je pa res, da ima najmanj garancije, zna pa priti najcenejši od vseh treh, je pa najboljši za vozit. Med kio pa hyundaiem nekih razlik ne bi smel bit, sej sta bratca, pač pogledaš kater te pride ugodneje, kater ti je lepši in je to to...

Mogoče bom kmalu v podobni dilemi kot ti, tako da kar napiši svoje izkušnje z avti tu gor, boš marsikomu pomagal.

Če te zanima, ti lahko priporočim dobre prodajalce za Hyundai in Ford, res je pa da niso na tvojih koncih

:shock: Mi lahk razložiš? A bi resno znal biti Focus celo cenej od ceeda ali i30? To me pa zanima...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov