Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
mafiozo
Nov uporabnik

Napisal/-a mafiozo Pe nov 16, 2007 9:13 am

No, da odgovorim mojim kritikom:
Sploh nisem kritiziral (samo) mladih voznikov, ampak tiste ki v avtu telefonirajo, kadijo, grickajo čips, študirajo v katero oštarijo bodo zavili, o tistih, ki sanjajo o nesrečni ljubezni, o tistih ki kar naprej stikajo po kasetah in CDjih, o tistih, ki ne vedo kam bi šli, o tistih ki ne vedo iz katere oštarije so prišli, o tistih ki bi jim že pred tridesetimi leti morali vzeti izpit (ob upokojitvi), itd.
Moti me samo to, da se folk ne zaveda, da so za volanom in ne doma v postelji.
Tudi onega FRAJERJA moram razočarati: Izpit in avto imam. Simoršmislt?
Ja, pa kaj bi se hvalil, tudi vzoren voznik nisem. A kdo je?
Najboljši odsev tega stanja je bil pa post andreja86, ki zgovorno kaže na pravilnost mojih trditev. Če malo priredim in raztegnem njegovo misel: zdaj se še veselo vozakam naokrog z avtom (gori doli naokoli-saj treba mi ni, je pa luštno), potem se bom pa s kolesom, ko bo predrago.
Zakaj se ne bi pa že sedaj? Ne, raje crknem od lakote, 250 EUR za poln tank in 250 EUR za staro kripo bom pa že napraskal.(pa tud če bicikl prodam) Še enkrat opozarjam, da sem samo manipuliral s postom andreja86.

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Pe nov 16, 2007 9:43 am

mafiozo je napisal/-a:No, da odgovorim mojim kritikom:
Sploh nisem kritiziral (samo) mladih voznikov, ampak tiste ki v avtu telefonirajo, kadijo, grickajo čips, študirajo v katero oštarijo bodo zavili, o tistih, ki sanjajo o nesrečni ljubezni, o tistih ki kar naprej stikajo po kasetah in CDjih, o tistih, ki ne vedo kam bi šli, o tistih ki ne vedo iz katere oštarije so prišli, o tistih ki bi jim že pred tridesetimi leti morali vzeti izpit (ob upokojitvi), itd.
Najboljši odsev tega stanja je bil pa post andreja86, ki zgovorno kaže na pravilnost mojih trditev. Če malo priredim in raztegnem njegovo misel: zdaj se še veselo vozakam naokrog z avtom (gori doli naokoli-saj treba mi ni, je pa luštno), potem se bom pa s kolesom, ko bo predrago.
Zakaj se ne bi pa že sedaj? Ne, raje crknem od lakote, 250 EUR za poln tank in 250 EUR za staro kripo bom pa že napraskal.(pa tud če bicikl prodam) Še enkrat opozarjam, da sem samo manipuliral s postom andreja86.

Maš ti kakšne težave?? :roll:

Uporabniški avatar
mafiozo
Nov uporabnik

Napisal/-a mafiozo Pe nov 16, 2007 9:50 am

W_Golf je napisal/-a:

Maš ti kakšne težave?? :roll:

Pa sem spet napisal post. Najprej citat, potem pa še ena brihtna. Še 976 krat to storim, pa bom mojster foruma in vsi bodo verjeli mojim umotvorom. On že ve. Aja pa še smeškota sem pozabu. Na, tle: :roll:

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe nov 16, 2007 10:36 am

Lahko prdnem za volanom?!?!???

Uporabniški avatar
The Stig
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a The Stig Pe nov 16, 2007 2:30 pm

Ne..not good for global warming :P

hahehihoh
Uporabnik

Re: Strah pred ocenjevalcem pri izpitni vožnji

Napisal/-a hahehihoh Po jul 02, 2012 6:04 pm

Čez 10 dni imam prvo glavno vožnjo in me kar malo skrbi, kako bo šlo. Saj ne pričakujem, da bom v prvo naredil, bi pa bil zelo vesel, če bi. Kakšen predlog kako se znebiti treme? Drugače pa bom šel na izpitno z dobrimi 30 urami...

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po jul 02, 2012 6:29 pm

2xvodka+tramal+1škatla cigaret=boli te k**ac.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Po jul 02, 2012 7:16 pm

primozek68 je napisal/-a:2xvodka+tramal+1škatla cigaret=boli te k**ac.

Pa izpit bo padel še preden se odpeljejo iz parkirišča, saj bo član komisije zavohal alkoholne hlape!

Namesto da se vznemirjaš glede izpitne vožnje se raje prepričaj, da je to le še ena ura v avtošoli in si ne ustvarjaj dodatnega pritiska. Za začetnika z nekaj 10 urami za volanom je spremljanje prometa in dogajanja okrog ceste že tako dovolj velik zalogaj. Namesto da razmišljaš, da na zadnji klopi sedi mrki tip ki išče napake v tvoji vožnji se sprosti in pelji kot znaš. Morda ti inštruktor tega ni povedal, ampak najlepša in najbolj pravilna vožnja je takrat, ko se umiriš, posvetiš cesti in dogajanju na njej... Vsako razmišljanje o drugih stvareh pa te odvrne od sledenja prometu.

Z leti in izkušnjami boš zmogel poleg vožnje obvladovati tudi druge opravke (pogovor s sopotniki...) zaenkrat pa se osredotoči le na vožnjo, vse ostalo pa odmisli.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po jul 02, 2012 7:18 pm

Nimaš pojma. Vodka ravno zaradi zadaha, ker ga nimaš...
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Po jul 02, 2012 7:52 pm

To bo to ja :vrum
Slika

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Po jul 02, 2012 9:27 pm

primozek68 je napisal/-a:2xvodka+tramal+1škatla cigaret=boli te k**ac.

Za kaj takega pa ravno nimam poguma, ker dvomim, da bi odpeljal dobro... pa še možnost, da komisija ugotovi, da sem pijan (inštruktor bi itak takoj opazil, toliko me pa le pozna). Sicer pa ja: držal se bom nasveta, se poskusil čimbolj osredotočiti na vožnjo in pozabiti na tistega zadaj, najbolj se pa bojim, da bom pozabil gledati ogledala. Pa grozno bo, ko bom gledal mrtvi kot in zadaj videl tistega možakarja. :D No saj tako hudo že ne bo, ampak verjetno mi ne bo ravno vseeno. Eh, itak bom težko naredil v prvo... velikokrat imam težave na klancu, ko menjavam v višjo prestavo (prehitro menjam, in potem avto v višji prestavi nikamor ne vleče, če hočem, da pa se v višji prestavi premakne, ga moram pognat na malo večjem klančku na več kot 4 tisoč obratov (1.4 dizel). Takrat ima pa zvok, ki mislim, da komisiji ne bo všeč (dobesedno se nemalokrat kak mimoidoči obrne, kaj to za en pacijent vozi ta avto)...

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Po jul 02, 2012 9:44 pm

jaz sem šel skupaj z izpitnikom tik pred vožnjo na borovničke. Saj ne da bi te tiste borovničke sprostile, ampak vse skupaj je bilo zelo sproščujoče kot da greš v petek ven, tik preden je izpitnik prišel mi je še rekel: nič se bat itak se še boma večkrat vidla :D Samo sem ga zajebal

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 To jul 03, 2012 12:57 pm

primozek68 je napisal/-a:Nimaš pojma. Vodka ravno zaradi zadaha, ker ga nimaš...

Nisem hotel načenjati te teme, ampak si me spodbudil. Fant še izpita nima, ti pa ga že spodbujaš naj pije preden gre za volan, ker to pomirja... Res odlično. Jutri pa bomo reševali še eno temo v stilu: V sosednjo ulico sem se zapeljal in napihal... Kaj naj storim? Ali celo bog ne daj, spregledal sem pešca in napihal... S tako miselnostjo se raje drži kozarca, vozniško pa čimprej vrni na najbližjo upravno enoto.

Če že skušamo pomagat, pomagajmo tako, da ne bo na koncu še več težav. Sam pa veš da alkohol in volan slej kot prej prineseta težave ne glede na izkušnje in prevožene kilometre.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
tabletten
Novinec

Napisal/-a tabletten To jul 03, 2012 9:56 pm

če te skrbi da bi zavohali.. potem raje kak gramček speeda ali belega povleci.

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso To jul 03, 2012 10:06 pm

haha kam je tema šla... pa ne prdet med vožnjo... :lol:
čene pa kar v žilo, na palec na nogi, tam redko gledajo... :lol:

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Sr jul 11, 2012 11:45 am

Jutri imam izpitno (ob 15h). Držte pesti. :D

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Sr jul 11, 2012 1:21 pm

Ko sm js imel vožnje je inštruktor dostkrt našel koga ki je sedel zadaj samo zato da sem se navadil pred izpitno pa itaq kot ti je marsikdo rekel šlukni ga šilček ali pa dva če se ti že res tako tresejo roke bo pomagalo :lol:
1 3 5
2 4 6 R
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov