Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

nekaj glede hitrosti...

Napisal/-a imilet1 Pe feb 20, 2004 6:49 pm

pred nekaj minutami sem bral temo:UJELI SO ME NA RADAR, in opazil sem da forumci resnično po pravilih vozite,no vsaj tako je bilo razvidno iz napisanih odgovorov...
Ampak jst vam povem da če je to res in če vozite v naselju 50km/h,zakaj se potem tok velik folka mem mene pelje (ker nikol več k 50km/h v naselju ne peljem) vsaj z 65km/h, (po zaloški gre vsak ta drugi 80km/h¸in več) in še enkrat pravim da če smo forumci tako pošteni in vemo kako voziti "pravilno" KAKO POTEM ZAUSTAVITI TISTE HITREJŠE(k se jim baje vedno mudi,al pa nimajo špeglov ker ne vidjo da so okrog tud drugi k se furajo s kšnim avtom k je vreden 3 al pa 13 unih njihovih "kršev"!!!!)

PA HITITE POČASI!!!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe feb 20, 2004 8:26 pm

Ma to si ti mal bolj na pamet prisel do zakljucka da forumovci vozimo samo in izkljucno po predpisih. :]

Se trudimo voziti cimbolj varno in seveda cimbolj po predpisih. Po zaloski bom itak vozil 60-70, ker mislim da je tut omejitev 60, po Fuzinah med bloki se pa vozim 30 in mi je cist kul... si lahk se ksno mimoidoco punco ogledam. Skratka, kot je v tisti temi ze nekdo povedal. Potrebno je voziti po pameti, ker omejitve niso vedno po pameti postavljene. Po centru mesta pa strnjenih naseljih je pa itak bols tut 5 km/h pod omejitvijo kot nad. :)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG So feb 21, 2004 10:27 pm

Ubistvu je res kar je napisal .. me zanima kolk tle se nas STROGO drzi omejitev .. jaz vem da ne .. kar pa se tice 30 cez fuzine .. potem te pa avtobus zacne rint ane? :P

Drgac pa verjamem da vas je vecina VARNIH voznikov kar pomeni ZDRAVA presoja kdaj hitro in kdaj pocasi.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov