Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Če feb 19, 2004 2:28 pm

nebivedu je napisal/-a:Men gre tut na živce to k se ti prlima na rit, pa ti svet u avto in blenda, ker kao prepočas voziš in tko je en tip ponoč naletu na mino - prazna cesta nikjer nobenga cele pol ure se ni noben prpelu mim;
Peljem proti ostrem ovinku in en buksl se mi z lučmi in meglenkami prilepi na rit, da sm komi vidu kej naprej k me je full zaslepu. Pridem do ovinka in v ovinku vklopim pogon na vse 4 kolesa in peljem namesto v ovinek kar naravnost, tip, ki se mi je na rit prilimal pa za mano direkt na travnik - sm mislu, da bom crknu od smeha, k sm vidu, da je sam moje luči gledal. Pol sm ga pa pustu ene 20 minut tam na travniku, pa sem ga z enga grička opazoval (Opazoval sem bol luči, ker se drugega ni dosti videlo - tema namreč dela svoje), kako se matra avto spravit iz travnika, kjer se mu je ukopal.(on me ni vidu) čez ene 20 minut sem pa nazaj prišel, pa mu avto povlekel iz tistega res blatnega travnika in se odpeljal domov, še vedno nasmejan do solz.

LP
Nebivedu

A ni bila megla, vsaj tko si že enkrat prej napisal, .... ali samo klobasaš? drugače pa, ideja je zelo dobra.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 3:12 pm

Ja tut megla je bla in ponoči je blo. Sej zato sm tut napisu, da so se sam lučke vidle k sm opazoval tipa k se matra z avtom.
Ampak če voziš za nekom, boš ponavadi ugasnil meglenke in boš mel kratke lampe vžgane, ne pa dolge pa meglenke. Zato sem tut zapeljal s ceste dol, ker mi je šu na k***, k mi je preveč v kabino svetl.
Pa še kšnmu bom isto naredu, če ne bo meglenk ugasnu - to najbolj sovražim voziš pred nekom, k ne zna ugasnt meglenk.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 3:21 pm

daewoo je napisal/-a:no men gre pa na zivce, pelem iz gorenjske, pa vidm avto v vzvratnem ogledalu, prehiteva čez polno črto, par avtov, pride za mene in mi čist za ritjo fura, parkrat skuša prehitet, pa nasprot avto, se umakne(aja pred nami par avtov naprej je bil šlepar pelu ene 90kmh) spet čez polno hoče prehitet in hoče pred mano, ni blo dost placa za avto in on kr da bo not zavil, jst pa mal gasa pa trobla, gre za mano, ko smo pa pršl na območje, kjer je bla črtkana črta, sem mu pa pustu, da je šu pred mano.

Sam da me bo pa tko jebu pa ne bom pustu. :evil:

To velikrat na dolenki delajo, in če maš manjši avto te lahko tak cepec zrine iz ceste dol - to se je kolegici naredl.
Ona normalno vozi v koloni, en tip je mislu kr celo kolono prehitet in ker je nasprot avto prletu je tip kr brezobrazno to kolegico iz ceste zrinu.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Če feb 19, 2004 3:26 pm

Če dobr da nimam majhnga avta, mam karavana, jst bi sam po bremzi, pa da bi un odletu, al pa bi pustu, da se zaleti, pa bi poračunu z njim KMET :evil:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 3:38 pm

To so ponavad kr dost velke hitrosti tistih k prehitevajo, tko da je velka nevarnost da ti u voznikova vrata prleti, ker pol maš bl mal verjetnosti, da boš cel ostal.

LP
Nebivedu

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Če feb 19, 2004 8:10 pm

Ma jest enkat enga u semaforjih prehtim k sva prva u vrstah vzporedno stala pa tip res ni mogu prenest poraza in mi je na naslednmu kriziscu sou grozit k je bla rdeca luc. Je sou vn iz svojga avta in do mene pa je hotu vrata odpret pa sm prej zaklenu :P po mi je pa po sip udaru pa sou. Budalo jedno :roll:

m.P.
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a m.P. Če feb 19, 2004 8:59 pm

music_man je napisal/-a:Ma jest enkat enga u semaforjih prehtim k sva prva u vrstah vzporedno stala pa tip res ni mogu prenest poraza in mi je na naslednmu kriziscu sou grozit k je bla rdeca luc. Je sou vn iz svojga avta in do mene pa je hotu vrata odpret pa sm prej zaklenu :P po mi je pa po sip udaru pa sou. Budalo jedno :roll:

Ja, točn to sm mislu. Eni so res kreteni.
Če je ravno ni zabavno [Colt CZ3, Lancer SW].

CM
Novinec

Napisal/-a CM Pe feb 20, 2004 12:48 pm

music_man je napisal/-a:Ma jest enkat enga u semaforjih prehtim k sva prva u vrstah vzporedno stala pa tip res ni mogu prenest poraza in mi je na naslednmu kriziscu sou grozit k je bla rdeca luc. Je sou vn iz svojga avta in do mene pa je hotu vrata odpret pa sm prej zaklenu :P po mi je pa po sip udaru pa sou. Budalo jedno :roll:

isto hotla men ena ženska nardit :roll:

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe feb 20, 2004 1:02 pm

CM je napisal/-a:

A te je hotla pretepst? :cry :/:o:/

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne feb 22, 2004 4:27 pm

Daco je napisal/-a:
CM je napisal/-a:

A te je hotla pretepst? :cry :/:o:/

mogoče je bla pa velika ženska :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov