Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Re: Lancia, počivaj v miru

Napisal/-a YOC Ne nov 04, 2012 5:29 pm

Dejmo fantje se mal umirit pa nehat s takimi ;) . To se pejte prek ZS-jev tuki se pa držmo tematike ;) Zavoljo kvalitete foruma in širjenja konstruktivnih mnenj.
Ja?

THX!

lp

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne nov 04, 2012 8:31 pm

JA prava in odlična Lancia je bila ZAME Thema !!! od prve serije 86 do zadnje 95/96 :D Ostalo je bilo preozko in PREVEČ Fiat :evil:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne nov 04, 2012 8:38 pm

Thema je bila v osnovi Chroma. Si že slišal za Thesis?

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po nov 05, 2012 11:13 am

http://www.siol.net/avtomoto/novice/kra ... umrle.aspx

Zasledil sem še tole:
Corriere della sera:
Intanto cancella la Lancia.
Sergio Marchionne:
«No. Rimane la Ypsilon. Il resto arriverà da Chrysler».
Slika

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po nov 05, 2012 11:02 pm

Še malo nazaj smo brali, da bodo Lancie dobile lastno obliko, zdaj beremo, da bo znamka ukinjena. Kakšno vest bomo pa brali čez tri dni pa sam bog ve..., in zato sam novicam iz koncerna Fiat ne posvečam več kakšne pretirane pozornosti, ker mi je vse skupaj že postalo malo brezveze. Sicer pa Lancie tako ali tako v bistvu ni več, samo še značka je in meni bi bilo vseeno če bi po celi Evropi kar Chryslerje prodajal pa bi bilo to to! Pa še bolj "zdravo" bi bilo za dobro ime blagovne znamke Lancia.

Vzrok, da prihaja ven toliko nasprotujočih si informacij pa je več kot očitno v tem, da je v koncernu sedaj cel kup blagovnih znamk in vodilni ne vejo kaj bi z njimi počeli. Ni kaj, zelo strateško... :?

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 To nov 06, 2012 5:22 pm

esem je napisal/-a:Thema je bila v osnovi Chroma. Si že slišal za Thesis?

Pa Saab 9000 in 164AR vem tudi za Thesis samo TA model je bil pa ŽE predrag za rajo in kompliciran ... :D Uspešni so samo tisti, ki niso komplicirani za večino uporabnikov od vožnje in do servisov, po moje.

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth To nov 06, 2012 6:56 pm

Ivan36 je napisal/-a:
Pa Saab 9000 in 164AR vem tudi za Thesis samo TA model je bil pa ŽE predrag za rajo in kompliciran ... :D Uspešni so samo tisti, ki niso komplicirani za večino uporabnikov od vožnje in do servisov, po moje.

Lancia nikoli ni bila avto za rajo, temveč avto za sladokusce in takšna je tudi thesis, ki je kljub desetletju, še vedno avto za katerim se obračajo ljudje. 8)
Fiat klub Slovenija

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To nov 06, 2012 7:24 pm

carloabarth je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:

Lancia nikoli ni bila avto za rajo, temveč avto za sladokusce in takšna je tudi thesis, ki je kljub desetletju, še vedno avto za katerim se obračajo ljudje. 8)

Mah obračajo se tudi za mojo dvajset let staro mnogoserijsko delavsko kanto :lol: ;)

Ampak se seveda strinjam, da je Thesis lep avto, predvsem pa ima tisto kar pogrešam pri večini EU avtomobilih in kar najlažje najdem pri ameriških avtomobilov to, da avto na cesti res zgleda, kot avto in thesis zgleda, kot avto. Tudi chrysler 300C zgleda, kot avto (čeprav mi novi ni tako všeč, kot prejšna generacija) ampak to vseeno ni prav, da nosi Lancino značko, ker kljub vsemu ne gre za enako avtomobilsko oblikovanje. Lancia bi morala sama delati vsaj svoje najbolj eksluzivne in najdražje modele. Za preznačkovanje pa bi namenila le kakšne cenejše oziroma manj reprezentativne modele.

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov