moj-avto je napisal/-a:A diesel lahko zataji pri jutranjem vžigu?
Moj je brez problema vžgal tudi že po celi noči na prostem pri -34, tako da

Vendar takrat pa res ni pametno takoj speljat, ker je olje trdo kot kamen

IcEm4n je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Aja, seveda merilnika temperature hladilne tekočine nimam
Ne se sekirat, tud VW tega nima
to mi je pa res tolažba
sej si tega že vajen, da nima cagra![]()
IcEm4n je napisal/-a:maniaxxx, si si (astra).
EX-B je napisal/-a:Moj stari SDI dizel je ze 270k km zadovoljen s tem da ga vzgem takoj ko se vsedem notri, potem pa se pocasi pripnem in iz zepov poberem vse stvari, nastavim radio in se potem odpeljem. Tako je od vziga motorja do takrat ko se odpeljem priblizno 15 do 20 sekund.. V tem casu masina ze dobi normalen zvok, kar pomeni da je olje premetalo po masini in je prislo do vseh pomembnih delov in to je to.. Potem pa dokler voda ne kaze 90C pocasi na gasu, potem pa samo se pune bombe :P
čare je napisal/-a:EX-B je napisal/-a:Moj stari SDI dizel je ze 270k km zadovoljen s tem da ga vzgem takoj ko se vsedem notri, potem pa se pocasi pripnem in iz zepov poberem vse stvari, nastavim radio in se potem odpeljem. Tako je od vziga motorja do takrat ko se odpeljem priblizno 15 do 20 sekund.. V tem casu masina ze dobi normalen zvok, kar pomeni da je olje premetalo po masini in je prislo do vseh pomembnih delov in to je to.. Potem pa dokler voda ne kaze 90C pocasi na gasu, potem pa samo se pune bombe :P
Ta me je pa nasmejala.Ko se segreje pa pune bombe.Avto pa SDI.In kaj se zgodi ko ga pohodiš na pune bombe??Ne dost več kot če maš pol gasa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov