Prerivanje. In to na nivoju tropa orangutanov, ki se borijo za eno banano. Sem hotel vozit 320xd (bil edini avto, ki me je zanimal)... a vrjameš da preden sem iz sovoznikovega sedeža prišel okoli avta, da bi se presedel na voznikovega, je pritekel en teleban (prej je bil 2 avta naprej) in se dobesedno vrgel v avto. Na koncu sva s punco peljala samo ladjo 525xd, ki ni bila všeč niti meni niti njej, poleg tega sta se sopotnika (še prej iz 320xd) najprej postavljala pred nama češ če imava kaj proti njegovi vožnji, potem ko sva bila za volanom midva s punco so bile pa stalne pripombe da je prehitro, itd., ko sem ga metal počez dol z Vršiča. No, ko je vozila punca sem tudi jaz malo cvikal, ni prijetno ko nežni spol vozi petico z izklopljeno elektroniko in ji odnaša rit

Dokler bodo v vsakem avtu 4 ljudje namesto dveh in ne bo organizirano menjavanje (npr. pri prvem postanku se menjata voznika znotraj avta, pri vsakem drugem postanku se premakneta v avto pred njima, voznika iz prvega avta pa gresta v zadnjega itd..), je tole brezveze. Voziš pa itak vse skupaj nič 10min pa se zamenjaš. Pa še to je 7 avtov in 28ljudi, imaš srečo, če sploh prideš do volana. Raje pojdi v salon, če hočeš peljat BMWja, ti bodo dali testnega.