Kar zanimiva tema

V svojih 11 letih vozniške sem tudi jaz doživel kako prigodo ali tri

Torej, nesreče:
- kot mladi voznik na parkirišču obdrgnjen odbijač (a sem še vedno prepričan da je človek speljal medtem ko sem zapeljal pred njega in je pač izkoristil šanso da je zaslužil 10.000 sit),
- udarjen pokrov motorja ker me je voznik pred mano spregledal (sva se srečala manj kot minuto na cesti ko sva šla vsak v svojo smer, a sem vmes že obrnil in šel za njim. Njegova reakcija ko sva stopila iz avtov: "kdaj si se pa ti meni za rit pripeljal??" kot da nima vzvratnega ogledala in se po glavni cesti vozi na pamet... sicer je res da je bila vaška cesta, a vseeno),
- obrnil avto na streho zaradi ledenega ovinka (avto čist uničen, jaz odnesel brez poškodb, takoj zatem kupil še eno 206... sem se po tem nekako počutil varnega v njej),
- zbita 206 iz obeh bokov (me je ena starejša teta spregledala ko sem se pripeljal po glavni cesti, po desni strani mi ga je zbila ona, po levi pa dva prometna znaka ko sem se umikal in ko me je ona še dodatno porinila s ceste),
- nato pa jaz čelno v kombi ki mi je pripeljal iz stranske ceste, sem o tem spraševal tukaj gor (hitrost cca. 60 km/h, meni nič, avto kaput),
- ter manjše praske in odrgnine ko sem spregledal kako škarpo, kamen, narobe precenil dolžino avta, ...
Kazni:
- plačal nevem koliko (že pozabil) zaradi neuporabe čelade na motorju ter vožnje brez vozniške za motor,
- plačal 500e+100e sodnih stroškov zaradi 40km/h prekoračene hitrosti ter prehitavnja po desni ter delno po pasu za bus postajališča, mesec prepovedi vožnje ter 5 pik,
- "spregledal znak" (v narekovajih zato ker je policaj bil ustrežljiv in sva se zmenila... ga pač res nisem pričakoval v koloni, drugače nebi šel prehitevat po desni in še to po bus pasu :P), plačal polovičko 40e,
- plačal mislim da 30e zaradi prekoračene hitrosti za 13 km/h,
- plačal 60e zaradi snega na kombiju,
- ostalo pa rutinske kontrole ali ustavljanja na AC brez dokazov (pač policijski avto in ne provida).
Vglavnem je to to, mogoče sem kaj pozabil. In glede na to kakšen norec sem bil včasih, sem še poceni odnesel