Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Če dec 17, 2009 9:47 am

ManIAK je napisal/-a:Kolko si pa nalil vitrexa v kiler?

Zanimivo vprašanje, glede nato da je vitrex vnetljiv :lol:
Hvala lastniku, ker skrbi za mojo kondicijo!
VW

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a sacrifice Če dec 17, 2009 11:06 am

po izkušnjah, naredi tako da isprazni sistem, pusti tisto cev staknjeno, najnižja točka, najbolje tista ki gre iz hladilnika. Nato uzem vrtno cev nalivaj noter vodo ob prižganem motorju in boš spral sistem, pol pa antifriz noter in stvar urejena.
Power is nothing without control!!!!!

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Pe dec 18, 2009 4:20 pm

Jaz sem se pa vedno spraševal zakaj tol nalepk in znakov tlačijo na pokrovčke saj se mi je zdelo nemogoče, da bi se človek zmotil. Očitno, če si mal raztresen v tistem trenutku je pač tudi to možno.

Glede na majhno količino nalite zadeve po moje ne bi smela biti neka velika panika, da bi šlo kej v napačni smeri je pa seveda, če hoče bit človek 100% ziher, da je pač res najbolje očistit sistem.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Re: Pomotoma vlit antifriz v odprtino za vitrex

Napisal/-a Daedalus So mar 02, 2013 4:26 pm

Hja, pa se je zgodilo tudi meni. Oče je namešal "vitrex" in rekel, da naj ga ob priliki nafilam. Pa sem ga. Na žalost nisem niti v sanjah pomislil, da bi se lahko oče tako zmotil, ker če bi imel to možnost v ...rezultat je 1,5l kar gostega antifriza v posodici za pranje stekel.

Ni antifriz strupen? Ker če je, ne bi lih ravnodušno ga spiral nevemkam...torej bi znala bit edina opcija razdirat koloteke. Cajta in volje za to pa ~nič.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov