Pa ti to misliš na benz ali d motor? Drugače pa je je že veliko napisanega o tem. Načeloma pa ne tiščat mrzlega pa o nekem ohlajanju se tudi občasno govori. Reden servis. Srečno.moj-avto je napisal/-a:Še nikoli nisem imel avta z turbino. Glede na to, da sem Škoda fan in imajo vse nove Octavije turbine bom po vsej verjetnosti kupil avto z tem.
Mene zanima kako je pravilno rokovanje z turbino, kako kaj z servisi in kaka je življenska doba VW turbin?
fare je napisal/-a:Pa ti to misliš na benz ali d motor? Drugače pa je je že veliko napisanega o tem. Načeloma pa ne tiščat mrzlega pa o nekem ohlajanju se tudi občasno govori. Reden servis. Srečno.moj-avto je napisal/-a:Še nikoli nisem imel avta z turbino. Glede na to, da sem Škoda fan in imajo vse nove Octavije turbine bom po vsej verjetnosti kupil avto z tem.
Mene zanima kako je pravilno rokovanje z turbino, kako kaj z servisi in kaka je življenska doba VW turbin?
sonic je napisal/-a:Pri vožnji bencinskega motorja s turbino pazi predvsem to, da hladnega ne tiščiš na več kot 2000-3000 obratov (za večino prometnih situacij tudi sicer ni potrebno, ker imajo veliko navora že pri nizkih obratih), pa tudi ne prenizkih (naj bo vsaj 1500).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov