Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Preverjeno!

Napisal/-a Desmodromika Ne feb 29, 2004 9:18 pm

Dragi maky, mogoče kakšna bolj tehtna obrazložitev/utemeljitev, ali izrecno zaradi ne maranja mene?
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne feb 29, 2004 9:45 pm

Men se tut zdi ful brez veze, da si temo zaklenu. Sploh ne vem, zakva ste moderatorji tko zateženi ratal. Dobr, sej si folk včasih tudi na oster način izmenjuje mnenja, toda vseeno ni treba, da se teme kr zaklepajo. Ne vem no, ampak men se ta zaklepanje zdi res neumn. Sploh pa preventivn.
K pa že lih govorim, nej pa tuki izrazm še moje mnenje glede prve teme Preverjeno, ki naj bi bila v tem tednu tudi pobrisana. Res, da je bil konec teme totalno izven konteksta, toda vseeno niti ni bila tako slaba in zato mislim, da če se že bo brisalo, naj se brišejo samo posti, ki ne sodijo vanjo, prva polovica teme brez problema lahko ostane.

Lp
Licet volare si in tergo aquilae volat.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Preverjeno!

Napisal/-a maky Ne feb 29, 2004 9:49 pm

Desmodromika je napisal/-a:Dragi maky, mogoče kakšna bolj tehtna obrazložitev/utemeljitev, ali izrecno zaradi ne maranja mene?

nič proti tebi(več) samo tema se je nagibala v nevarne vode...
zaradi tega je bila tudi zaklenjena prejšnja tema preverjno... se je sprožilo množično kreganje ki ni bilo čisto nič povezano z naslovom teme.
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne feb 29, 2004 9:54 pm

darwin je napisal/-a:Men se tut zdi ful brez veze, da si temo zaklenu. Sploh ne vem, zakva ste moderatorji tko zateženi ratal. Dobr, sej si folk včasih tudi na oster način izmenjuje mnenja, toda vseeno ni treba, da se teme kr zaklepajo. Ne vem no, ampak men se ta zaklepanje zdi res neumn. Sploh pa preventivn.
K pa že lih govorim, nej pa tuki izrazm še moje mnenje glede prve teme Preverjeno, ki naj bi bila v tem tednu tudi pobrisana. Res, da je bil konec teme totalno izven konteksta, toda vseeno niti ni bila tako slaba in zato mislim, da če se že bo brisalo, naj se brišejo samo posti, ki ne sodijo vanjo, prva polovica teme brez problema lahko ostane.

Lp

v 1 temi sem skoraj 1 uro brisal več kot 40 postov ki sta jih naklofala hugo in pilotka... tega ne nameravam še enkrat delat...

preventivni zaklepi večkrat povzorčijo da se strasti umirijo in se potem normalno nadaljuje... bolje to kot pa da se potem naklofa več strani osebnega žaljenja med uporabniki.
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne feb 29, 2004 10:46 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne feb 29, 2004 11:26 pm

RAje sam zaklen da si se ostali preberejo utemeljitev :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov