Učeri je ornk snežil in sem se šou mal vozit. Živim na manjšem griču, kjer je dost težko v takem vremenu pridt gor in prilezu sem po par poskusih (cca. 15 min) z zaletom in drsanjem v prazno in levo in desno... Prejle sem pa šel mal na avtocesto in nad 110km/h mi začne volan nenormalno trest! Kaj bi to blo? Pa ja nisem gume tolk znucal, da majo neenakomeren profil? A so feltne za scentrirat? Optika je uredu, ker mi ne gre v levo niti v desno, trese pa ornk pri višji hitrosti! Avto mam pa Clio (l.99).
glede na to d si se vozu po celm snegi pa razkopavu pa se drsu, pa če si avto uzuni pustu na mrzlem, je sigurn sneg in led na notranji strani feltne, dost d ga čist mal pa ti use trese!!
mal spuci kolesa, al pa udtaji avto pa bo uredi-za zihr!!!!
Jp, pa malo poglej, če še imaš oteži na feltnah, ker se zna zgoditi, da ti katera dol odleti pri takih manevrih kot si jih izvajal , potem pa kar lepo pojdi na centriranje. Po moje ti bo pomagalo
Poglej za utezi, kar tezko verjamem da bi odpadle. Se preden pa gres do vulkanizerja uposevaj nasvete, ko so dejali da je mogoce kaj snega ostalo znotraj feltne.
Ja centriranje pojd kot prvo; pa ne boš dal jurja, ampak malo več jaz sem dal za 8 koles, od tega 4 alu, 5400 sit. Se pravi kaka 2000-2500 sit moreš računat za 4 kolesa! Sicer pa je to itak drobiž proti tem, če bi bilo kaj zglobom fuč ali čem drugim! Pa srečno vožnjo!
A ti volan trese v ovinku???
SAmo v eno stran?
Meni je to delalo, ze drugic ko se mi je odtegnil amortizer (skratka popizdu, feeling pa tak kot da ti hoce kola v svojo pot ). Danes posnegu 10minut dela, zategnil zadevo in spet spila kot mora Cene pa je mozno da je centriranje!
Tam okol 100ke se zacne fajn poznat.
LP
blink je napisal/-a:Ja, najbrz je bil res sneg za feltnami, ker kasneje sem šou okol LJ po obvoznci in ni blo nobenga tresenja več, tudi pri 160+.
lp
Tocn to je to .. sneg na felgah .. jaz pa se en sva pelala normalno .. vse kulj .. greva na dolgi most se mal obracat .. kulj .. in potem na obvoznico .. treslo obema ko hudic pri 110km/h .. tako da to ni nic narobe .. par ostih zavoje in je blo kulj. Samo sneg je to .. nic bat folk. Je pa blem .. ce tega takoj ne uredis .. ker ti lahko potem tresljaji kej stale nardijo