valle-leon je napisal/-a:kot si napisala da že pol leta govori o enem avtu. Za moje pojme je to premalo časa, da bi si res želel. Jaz sanjam o audi rs-u že odkar vem da ma avto 4 gume, pa še vedno nič...
Pejt jih vozit v Luko!

Pravi_Diablo je napisal/-a:haha, zdaj sem prebral še ostale poste, eni ste res lolekivečina drugim ljudem se še svojega plebejskega avta dotaknit ne bi pustila...pišete pa take, kot da bi moral nekdo, ki ima avto za 200k€ vsem dat kr za peljat, češ to je obče dobro
malo premislit preden kaj napišete...
in ja, dejansko je recimo vožnja v scuderiji neprimerljiva niti za vsemi AMGji, RSi in M5 itd ostalimi nedirkalnimi superšportnimi avti na svetu
KiNOS je napisal/-a:Pravi_Diablo je napisal/-a:haha, zdaj sem prebral še ostale poste, eni ste res lolekivečina drugim ljudem se še svojega plebejskega avta dotaknit ne bi pustila...pišete pa take, kot da bi moral nekdo, ki ima avto za 200k€ vsem dat kr za peljat, češ to je obče dobro
in ja, dejansko je recimo vožnja v scuderiji neprimerljiva niti za vsemi AMGji, RSi in M5 itd ostalimi nedirkalnimi superšportnimi avti na svetu
Z lancerjem pa poješ vse našteto. Na poligonu ofc.
KiNOS je napisal/-a:Pravi_Diablo je napisal/-a:haha, zdaj sem prebral še ostale poste, eni ste res lolekivečina drugim ljudem se še svojega plebejskega avta dotaknit ne bi pustila...pišete pa take, kot da bi moral nekdo, ki ima avto za 200k€ vsem dat kr za peljat, češ to je obče dobro
Z lancerjem pa poješ vse našteto. Na poligonu ofc.
dav911 je napisal/-a:Cena je normalna...kaj bi radi sedeli v Turbotu ki nov stane 180.000 do 200.000 € za 200 ali 300 € al kaj? To bi še vsak cigo dal...LOL ste smešni no...
To je den najhitrejših avtomobilov na svetu, cena je upravičena...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov