Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk So feb 28, 2004 7:07 pm

Ja z kvantiteto je pač nekaj padla tudi kvaliteta , oziroma razmerje med dobrimi/slabimi prispevki. Pač je veliko več nadobudnežev kot pa starejših članov ( po letih ), ki so se že umirili in drugače gledajo na te stvari ( družine, zavedanje glede odgovornosti ..). Vsekakor je forum bil in je odličen . Moderatorji imajo malo več dela , pa tudi sami moramo imeti "filtre" , da ne reagiramo na bedarije.

Glede drag-a kot hobi - ilegalna zadeva je malo težje lahko hobi. Vse bo ok , dokler se ne bo zgodilo kaj hujšega. Potem pa se bo spraševalo , kje so bili uradni organi , pa kako je to sploh mogoče da se dopusti, pa kar na javni cesti ( čeprav kao zaprta in odročna ). Dokler ogrožaš samega sebe ja to tvoja stvar ( pa delno se tiče tudi drugih , ker se bo od davkoplačevalskega denarja plačevalo zdravljenje ), ko pa se ogrožajo ostali ( in tukaj se , sovozniki , gledalci in tisti ki slučajno lahko zaidejo na "dirkališče") pa je stvar vseh. Seveda nimam nič proti uradnim dragom ali pa da bi dobili ( utopistično pričakovanje ) stezo , saj če bi zaradi tega bilo malo manj norenja na cesti bi že bilo upravičeno ampak to so že sanje.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Ne feb 29, 2004 3:55 am

No nej še jst dodam svoje,

Na forumu sem kot vidte nov član in se mi zdi, da odkar ga spremlam, mi je nekak bolš (glede prometa in predpisov, avtov in to), ker vem, da se lahko na vad obrnem, kadarkoli, za karkoli.
Sm se učlanu, na mobisux in se mi zdi čist poden, tam ljudje ("izkušeni, starejši"), ob nekem res osnovnem vprašanju, npr.kaj dela akumulator(to sm si izmislu), je folk kr zabiu pa reku ha kolk si neumen, da ne veš... bla bla bla uglavnem, tuki lahko s kakršnem koli uprašanju uletiš, pa boš sigurno dobil kvaliteten odgovor(po večini), pa če je še tolk osnovn, pač vsi ljudje se ne spoznajo na zadeve, tko k kdo drugi, zato so prosili za pomoč...

Uglavn mal sem zašel, jst bi se rad zahvalu vsem tuki na tem forumu, za vse informacije, izkušnje, voljo in domačnost, ki jo ustvarjate, ker mi to res veliko pomen, da si md sabo pomagamo...

lpb :wink:

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Po mar 01, 2004 10:15 am

daewoo je napisal/-a:No nej še jst dodam svoje,

Na forumu sem kot vidte nov član in se mi zdi, da odkar ga spremlam, mi je nekak bolš (glede prometa in predpisov, avtov in to), ker vem, da se lahko na vad obrnem, kadarkoli, za karkoli.
Sm se učlanu, na mobisux in se mi zdi čist poden, tam ljudje ("izkušeni, starejši"), ob nekem res osnovnem vprašanju, npr.kaj dela akumulator(to sm si izmislu), je folk kr zabiu pa reku ha kolk si neumen, da ne veš... bla bla bla uglavnem, tuki lahko s kakršnem koli uprašanju uletiš, pa boš sigurno dobil kvaliteten odgovor(po večini), pa če je še tolk osnovn, pač vsi ljudje se ne spoznajo na zadeve, tko k kdo drugi, zato so prosili za pomoč...

Uglavn mal sem zašel, jst bi se rad zahvalu vsem tuki na tem forumu, za vse informacije, izkušnje, voljo in domačnost, ki jo ustvarjate, ker mi to res veliko pomen, da si md sabo pomagamo...

lpb :wink:

No sej, dokler bo tako bo forum dober in kvaliteten, dokler bo nekaj ponujal..se strinjam s tabo.
BTW..meni tudi mobisux ni vsec lih zaradi tega kar si omenil...

LP
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
vers
Novinec

Napisal/-a vers Po mar 01, 2004 1:04 pm

am tut jst mam nejh za povedat!
tist odstavk,da so sami mulci na forumu,verjetno jih je dost,sam tudi mulci bi se radi kej naucili.meni je ta forum uredu ker tut dost novih stvari zvem pa tut ce kj uprasam uglavnem dobim uredu odgovor!

lp:)
razumem,da se otroci spikajo in kadijo travo in nasploh drogirajo!!!!ampak da sedijo na mrzlem betonu to pa nebom nikol razumel!!!:)

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Po mar 01, 2004 1:15 pm

....brezsmiselno se je prepirat o forumu, kdo je gor pa kaksni mulcki pa kok je folka pa blabla bla...Pravilno in dobro je da je pestra udelezba, ce ne bi bilo temu tako potem pa naredite zaprti forum z gesli in temi zadevami in bo zlo boring mislm.
TA FORUM JE SUPER, edin zensk manjka, ne vem...a se res tko mal zanimajo za avtomobilizem....po mojih izkusnjah ne bi rek, ne vem.

lp

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po mar 01, 2004 1:29 pm

PhoenixX je napisal/-a: edin zensk manjka, ne vem...a se res tko mal zanimajo za avtomobilizem....po mojih izkusnjah ne bi rek, ne vem.

Kaksne izkusnje pa imas? :P
Ce imas izkusnje s "pleh-pičkami" pol ti je verjetno jasno, da take zenske ne bodo hodile na forum... punce s foruma so vec kot to (takih pa mislim da je nazalost manj) ;)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po mar 01, 2004 3:32 pm

[YuGo] je napisal/-a:Vseh novih članov le ni treba v isti koš metat, se pa strinjam s tem, da je kvaliteta foruma upadla, tudi jaz vse manj brskam po forumu.

Včasih so res bedne stvari tu gor, kot recimo neke ankete, ki so čisto mimo, do pametnih drag racerjev (doma imajo najbrž BMX in novi NFS), itd.

lp

Imas moj glas, podpis in stempl.
Dejansko je tko .. sem opazu da zmeri vec kreganja, pluvanja, brezveznih in nepotrebnih debat. Tudi jaz zmeraj manj prebiram forum. Zdele nazadne je blo kar ene tri dni brez da bi pogledu .. :evil:
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Zorqon
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a Zorqon Po mar 01, 2004 8:00 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
[YuGo] je napisal/-a:Vseh novih članov le ni treba v isti koš metat, se pa strinjam s tem, da je kvaliteta foruma upadla, tudi jaz vse manj brskam po forumu.

Včasih so res bedne stvari tu gor, kot recimo neke ankete, ki so čisto mimo, do pametnih drag racerjev (doma imajo najbrž BMX in novi NFS), itd.

lp

Dejansko je tko .. sem opazu da zmeri vec kreganja, pluvanja, brezveznih in nepotrebnih debat. Tudi jaz zmeraj manj prebiram forum. Zdele nazadne je blo kar ene tri dni brez da bi pogledu .. :evil:

se popolnoma strinjam :!: :!: :!:
Policaj: " boste pihali??? "
Voznik: " ne, bruhal bom "

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po mar 01, 2004 8:23 pm

Zorqon je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:

lp

se popolnoma strinjam :!: :!: :!:

Brez zamere... sam kok casa si pa ze na forumu? ;)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov