Vsi vemo, da eni vozijo, ko po jajcah, drugi pa majo preveč j**c! Najbolj sovražim take, ki dajo v zadnji sekundi žmigavec, pol pa malo po bremzi, se ti ABS vklopi pol pa še vleče avto na vse starni pa si že posran! Dajte ljubi ludi zavedajte se, da ko je cvorga na cesti raje 100 m prej blinker, da ne bo pizdarij!
No, kot drugo...lani ali predlani je full sneg bil eno rundo. OK, se jaz zjutraj vsedem v avto, zatem, ko sem ga 15 minut pucal, pa se peljem malo, da probam kak je kaj sklisko...malo zabremzam kot, da nimam bremz, pol pa hočem tam krožno obrnit pa avto obrne za več kot 90°(to sem delal na manj prometni cesti). Nakar se napotim proti MB, pa mi že 3 km tu od nas neki šlepar blinka, ko fukjen, ampak tedaj je cesta bla res nesplužena. In kaj te naj naredim? Šajbo dol pa sredinca vluft, kdo je on, da bo me s ceste tiščal? Kar pa je najhuje pelal sem se pa 50 km/h, kjer je mi tovornjakar blinkal je to bila tudi omejitev! Nato me je čez nekaj kilometrov prehitel in kaj je bilo najbolj smešno...v Benediktu so ga pri OMV škifi izločili iz prometa!

Več kot 60km/h varno pa se na tisti dan lahko pelaji le tisti, ki so imali cvekarce!