Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Po mar 01, 2004 8:07 am

Od kolega fotr je enkrat pravu, da so vsi ti tamočni avti v bistvu že prej ulavfani(mašine namreč),preden pridejo iz tovarne.
To je govoru za BMW M3, da je že prej stestiran in proban pod obrememnitvijo....
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Po mar 01, 2004 8:09 am

Ja ampak te pobi te avte pol hladne terajo.

Zelo zdravo za mašino, sploh če je turbo.
http://www.raceland.si

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Po mar 01, 2004 9:21 am

Ja.....avto je kot mačka, ima 7 življenj, samo kaj ko iz tovarne do salona jih zgubi že 6!

Po moje se to dogaja prav povsot tam kjer je treba avte preložit s pomočjo lastnega pogona pa ne glede na to ali je korejec, evropejec, japonec,........v bistvu je samo stvar odgovornega za to in koliko ima ta v glavi.
To se tudi dogaja v vsaki tovarni......iz traka do parkirišča ali skladišča.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po mar 01, 2004 3:43 pm

To delajo z vsemi avti .. videno na focusih .. mislm da bi uzel smajser pa ko se od avta stran odalji samo rafali .. kot je ze nekdo rekel. NAJ SEM JIM POSUSI DESNA NOGA!
In potem mi gruntamo kako to da olje zre pa da je vse mastno okol motorja. Grrrrr :evil:
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Njoko
Novinec

Napisal/-a Njoko Po mar 01, 2004 4:57 pm

xandrej je napisal/-a:Moj stric je gradil garažno hišo v luki Koper pa sem bil tam in sem to videl na lastne oči tako sem se zaklel: Nikoli korejca in Japonca... Bogi avtomobili...

Ha, ha, ti še nisi videl, kaj delajo italijani, preden Alfice natovorijo na kamijon. Pa kaj šele delajo iz Alfic pri našem uvozniku ...

Pa lep miren dan še naprej. :lol:

L.p.

Njoko

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Po mar 01, 2004 5:30 pm

Od kolega, ki sodeluje pri prevozu audijev sem izvedel, da so jih 13 odpustili zaradi takih dejanj.

Priganjali so nove A6 in niso vedeli, da je med njimi bil eden, ki je zadolžen za varen prevoz vozil in tako so jih dobili.

Ena A6 je imela zvito platišče, ena pa pošobani branik. Vse je šlo na stroške delavcev :roll:

Prav jim bilo idioti :P
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Cweto
Nov uporabnik

Napisal/-a Cweto Po mar 01, 2004 8:59 pm

Jest lahko samo potrdim, da se v luki koper res dogaja to, ker dela tam en kolega, honorarno pa še avte vozi. Njegova zadnja žrtev: EVO 8! Vžgal in takoj hladnega do konca gas. Mal je manjkal, pa gi prtisnu nekam! Ker meni se smili tehnika, sploh pa še ta legendaren avto. Res je, da je že iz tovarne utečen, samo vseeno, olje je še hladno, mazanje je zelo slabo, obraba materiala pa velika.Pol se je pa zgovarjal, in je rekel, da bi ga tud on rajši ogrel, in se šel malo peljat, pa ne morejo, peljejo se tiste 4 km od ladje do parkplavca in to je to. Največkrat pa so "žrtve" ravno močnejši, ker se jim povprečnih avtov niti ne da terat.

To, da nimajo cajta pa absolutno ne drži, ker je predvideno povsem dovolj časa za kulturen transport avtomobilov.

Ka se tiče tega, da so zmogljivejši novi avtomobili, že utečeni, je pa tudi res. Kolega, ki dela na mercedesu mi je to potrdil, še posebej to velja za nihove AMG modele. Motor utekajo na testirni mizi, ker lahko edino tako zagotovijo res optimalno delovanje motorja.

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Po mar 01, 2004 9:24 pm

pred ene parimi leti sm bil pri skoda centru v Trebnju. glih je prlepu kamjon novih Felicij. mal opazujem in vidm da sofer teh felicij pelje kot da bi ble njegove. kot bi mu nekdo reku da izprazne celo prikolco avtov v pol minute. kr zlajfa, prtiska nove mrzle motorje. kr srce te zacne bolet ce pomisls mogoce je pa to moj avto. mislm ej

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI To mar 02, 2004 12:53 pm

po vseh teh prevozih so pa tuki še testni avtomibili!!! folk d bi vi vidl kwa se pučne s temi avti...gas na podnu non-stop, tiščanje mrzuga avta, pa to zaposleni na servisih in folk k probava avtomobile. mislem...kako bo pol avto delu normalno če ta prvih 10k kilometrov tolk pretrpii??!!!!!!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov