nebivedu je napisal/-a:Počakej, da vidiš kdo to dela, pol pa počaki, da vidiš kaki avto ima in mu naredi isto, poleg tega pa vzemi še cegu in nanj priverži listek z napisom "Milo za drago", pa mu ga vrži v avto skozi sovozniško stransko steklo. Pomoje da se bo mal premislu, preden bo naslednjič hotu kej podobnega delat.
bsmuk31 je napisal/-a:Ucerej sem su zutrej ob 8.00 na fax in ker ni blo nker placa za prkirat sm pustu avto ob cesti na eni stranski ulci, kjer vsi parkirajo.
Ob 11.00 pridem do avta pa sem mel brisalce na gor, gumo spusceno in opraskano havbo.Pa pogledam avto zravn mojga in vidm isto
.
Dons pa grem za foro pogledat, ce ma ker avto, ki je tam parkiran tud spusceno gumo in jo je res mel.
Mislim, da to dela kaksen lastnik okoliske hise!![]()
Zdaj pa ne vem kaj naj naredim, a naj ga en dan pocakam, da vidm kdo je in ga fajn pref..am, al nej vzamem kamero in ga posnamem in pol klicem policijo?
Nu-NRG je napisal/-a:En velik kondenzator pa napeljes na vse kovinske dele (jap kovinska barva rula). Med voznjo se pizdarija nafila potem pa samo premaknes zico na sasijo. Kr naj se dotakne. Prides do avta pa bos tocno vedu kdo je .. ker bo sezmer tm lezu .. pa verjetno se sosedni avto razbil ker ga bo odbil. Pizde corave.
HORSE je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:En velik kondenzator pa napeljes na vse kovinske dele (jap kovinska barva rula). Med voznjo se pizdarija nafila potem pa samo premaknes zico na sasijo. Kr naj se dotakne. Prides do avta pa bos tocno vedu kdo je .. ker bo sezmer tm lezu .. pa verjetno se sosedni avto razbil ker ga bo odbil. Pizde corave.
Kaj pa če pride mimo kšna stara mama 90-ih let, ki se opoteka okoli luž in se ponesreči oprime tvojega vozila?
Še bolj bi se pa pomoje po glavi tolkel, če bi, ko bi bil na kavici po fax-u (oz. job-u) spoznal kakšno fletno lepotiško svojih sanj, ki bi te rada naslednji dan presenetila in te počakala, v mamljivih pozah, naslonjena na tvoje prevozno sredstvo...
![]()
![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost