ban je napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj nekateri vozniki, med njimi je precej voznic, ustavi avto, ko je na semaforju rdeča luč par metrov pred belo črto, ki označuje kje naj bi prvi avto stal? Včasih je luknja za en mercedes S klase
nebivedu je napisal/-a:ban je napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj nekateri vozniki, med njimi je precej voznic, ustavi avto, ko je na semaforju rdeča luč par metrov pred belo črto, ki označuje kje naj bi prvi avto stal? Včasih je luknja za en mercedes S klase
Meni pa čisto kristalno jasno zakaj je tako. Ker ne vidijo na semafor. Semafor bi lahko bil postavljen na drugo stran križišča, da ga vidiš direktno pred seboj.
ban je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:ban je napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj nekateri vozniki, med njimi je precej voznic, ustavi avto, ko je na semaforju rdeča luč par metrov pred belo črto, ki označuje kje naj bi prvi avto stal? Včasih je luknja za en mercedes S klase
Meni pa čisto kristalno jasno zakaj je tako. Ker ne vidijo na semafor. Semafor bi lahko bil postavljen na drugo stran križišča, da ga vidiš direktno pred seboj.
Zakaj pa jst normalno vidm? Sej so vsi semaforji malo umaknjeni navznoter in ne rabš stat 10 m pred njim da vidš kakšna luč gori.
DePalmo je napisal/-a:Že sedaj narod ne zna vozit, kaj bi šele bilo če bi imel semafor na drugi strani križišča. Sem prepričan da bi zapeljal direkt na sredino križišča in se čudil samemu sebi.
Drugače pa tudi mene pogreje ko se nekateri ne znajo razporejat na cesti, sploh za zavijanje levo.
nebivedu je napisal/-a:ban je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:ban je napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj nekateri vozniki, med njimi je precej voznic, ustavi avto, ko je na semaforju rdeča luč par metrov pred belo črto, ki označuje kje naj bi prvi avto stal? Včasih je luknja za en mercedes S klase
Zakaj pa jst normalno vidm? Sej so vsi semaforji malo umaknjeni navznoter in ne rabš stat 10 m pred njim da vidš kakšna luč gori.
Ne povsod. Sem že doživel, da ko sem se postavil do črte, da se ni videlo na semafor nad mano, na stranskega pa. Če bi bil pomaknjen na drugo stran križišča, pa bi ga videli vsi brez problemov.
uros11 je napisal/-a:Meni pa ni jasno, zakaj se vozniki ne znajo pomakniti globlje v križišče, tako da je luknja od tam, kjer stojijo, do tam, kjer začnejo delati ovinek v levo, za ene tri cliote in zgubljajo čas še s tem, da sploh pridejo do tam, kjer začnejo zavijati.
.com je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:Že sedaj narod ne zna vozit, kaj bi šele bilo če bi imel semafor na drugi strani križišča. Sem prepričan da bi zapeljal direkt na sredino križišča in se čudil samemu sebi.
Drugače pa tudi mene pogreje ko se nekateri ne znajo razporejat na cesti, sploh za zavijanje levo.
npr. v Angliji vse štima...ko sem prvič tam sedel za volan, sem v minuti pogruntal sistem... torej naravnost pred tabo je tvoj semafor, pa ko je zelena, stopi po gasu... ne pa cincat pa pol ure speljevat... pa vse štima...
Sem prišel nazaj, pa so me takoj za divjaka imeli, ker sem hitro speljeval s križišča...
ban je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:ban je napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj nekateri vozniki, med njimi je precej voznic, ustavi avto, ko je na semaforju rdeča luč par metrov pred belo črto, ki označuje kje naj bi prvi avto stal? Včasih je luknja za en mercedes S klase
.com je napisal/-a:Sem prišel nazaj, pa so me takoj za divjaka imeli, ker sem hitro speljeval s križišča...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov