Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Re: FIAT pleh

Napisal/-a xsara Po jan 20, 2014 3:37 pm

no ko smo že pri fiatih jest imam zdaj že, oziroma letos aprila bo star 20 let Fiat Tipo, ki je pocinkan in je brez pike rjavine na zunaj in tudi poden je bp....
zadnja prtljažna vrata so pa itak plastična......ponavadi pri tako starih jaj.cih motor in menjalnik preživita pleh, pri mojmu tipotu bo pa zgleda glih obratno :lol:
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Po jan 20, 2014 6:27 pm

Ah,nemogoče,slabo gledaš.Hčerin punto,letnik 95,sem tudi mislil,da nima niti pikice rje,zdaj pa nisem več tako prepričan,ker me eni prepričujejo nasprotno,čeprav avta niso niti videli,ampak,mogoče imajo prav,ker res nisem tako podrobno gledal.Mehurčke nisem opazil,s šraufincigerom pa nisem probaval :D .
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Po jan 20, 2014 7:53 pm

ni rjavine resno, druga stvar pa so roke, mostovi, končniki, zadnji bobni, to je pa kar načeto, ni pet dni ko sem delal
redni servis doma na kanalu in verjemi sem fajn vse pogledal tudi z šraufencigerjem :D in je vse lepo in zdravo, seveda
pa avto nikoli ni bil zaleten, naseden in redno opran ter nikoli zaprt v vlažni garaži ampak parkiran pod zračnim nadstreškom.......
glih lansko leto (je tudi tema tukaj na forumu) sem montiral kljuko na avto in majstr me je samo preden sem avto pripeljal
vprašal, kakšen je pleh in se potem samo čudil, kako je vse skupaj zdravo............
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
Beri
Novinec

Napisal/-a Beri To jan 21, 2014 7:51 pm

Mogoče bo smešno; vse je odvisno od parkirišča. V kolikor je makadam, prej rjavi.

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl To jan 21, 2014 9:02 pm

Beri je napisal/-a:Mogoče bo smešno; vse je odvisno od parkirišča. V kolikor je makadam, prej rjavi.

Še prej pa na travi ;)
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

Uporabniški avatar
Milan_48
Novinec

Kraj: Šavrinija

Napisal/-a Milan_48 Če jan 23, 2014 3:05 pm

Po mojih izkušnjah od vseh tovarn v tem tisočletju rjavijo samo Mercedesi. C serija do leta 2003/4, A serija pa do leta 2005/6. Da o Vitu ne pišem. Pri obeh modelih so nam na servisu menjali vseh pet vrat in ostalo poflikali. Druge firme ne vem, da bi rjavele. Za Fiate ste pa že prav napisali in nimam pripomb.
Nulla tenaci invia est via!

gasolinedream
Uporabnik

Napisal/-a gasolinedream Če jan 23, 2014 7:56 pm

Tudi par VWjev ter BMWjev je bilo že konkretno rjavih, piše po netu ogromno na to temo. Naš fusion tudi rjavi. Fabia se vztrajno in počasi napihuje. Almera pa ima nažrto vezno steno. Vsi avti pri nas niso garažirani, so pa parkirani na asvaltu pod nadstrežkom.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov