Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Cruisin
Novinec

NOMAD2000 - Negativna izkušnja z najemom kombija!

Napisal/-a Cruisin Pe apr 04, 2014 3:42 pm

Forum sicer spremljam dokaj redno, logiram se sicer 1x na 6 mesecev, posti so redkost. Ampak danes sem naredil veliko izjemo, da se logiram in dejansko napišem negativno izkušnjo z omenjenim podjetjem. Ponavadi mi gre v eno uho notri in na drugo ven ampak čez tole pa enostavno ne morem.

Čez vikend bi potreboval kombi, kličem vse kar mi stric google ponudi, med drugimi mi ponudi tudi podjetje NOMAD2000. Ker je on bil med najcenejšimi (40 EUR) se odločim, da jih pokličem. Prvo se javi nekdo, ki pojma nima, nato mi da nekega tipa, ki je za popizdit aroganten. Prvo me 3x povpraša po imenu (ok, tip slabše sliši, je kulturen in bi rad vedel s kom se pogovarja), potem pa mi pove, da ima pač ceno 40 EUR in če plačam v gotovini je to to (jasno in glasno je povedal da brez računa, ampak naj pridem osebno, da se dogovorimo). Iskreno povedano mi dol visi za državo, pobrali so milijone in milijone, državo pahnili v krizo in naj jo zdaj mi rešujemo z RAZUMOM, DA GA VKLOPIM IN JIM POŠLJEM RAČUN!? Nabijem jih! Pa ja, zarad takih kot sem jaz je država v kurcu, prihranite komentarje. Da nadaljujem zgodbo, pridem osebno, tip me čukasto gleda, potem dojame, da sem klical. Pokliče arogantneža, pride, me gleda kot največjega kriminalca in pove, da on ne posoja vsakemu kombi. Sprašuje me kje delam, če sem študent in koje sve pičke materine. A sem pod prisego? Prišel sem po kombi, popiši podatke, plačam ti i marš, kaj te briga s čem se ukvarjam. Ko damo vse to čez, mi zabrusi, da nebo kakih problemov (a bom trupla čez mejo vlaču al kaj?) in da moram dati še varščino 100 EUR (pri drugih tega ni, PREVERJENO!!!). Mu povem, da bi mi lahko to takoj povedal v telefonskem klicu, da nebi prihajal zastojn oziroma da preverim še druge ponudnike. Če mi nebo izdal računa, kako naj dokažem, da sem dal varščino?! Ok, tudi to bi požrl, povprašam, če si lahko ogledam kombi (da si naredim plan v glavi, kako bom kam razporedil), mi tip zabrusi da zakaj, me gleda spet kot kriminalca in pove, da nebo kombija posodil in me odslovi. Si mislim svoje (vstavi poljubne kletvice).

Moja objava najbrž nebo obrodila sadov in tudi glede na to, da updejtatjo FB stran zelo redko (zadnji post leta 2011), dvomim, da bo g. arogantnež (ki se mimogrede ni predstavil), dojel, da je b****. Med pisanjem posta sem se močno zadrževal, da nebi pisal kup enih kletvic in žaljivk, ampak konec koncev če bi mu rekel, da je neumen, bi neumne ljudi užalil.

Pokličem drugega ponudnika, pridem, podpišem, plačam, odidem. TO JE ODNOS!

Pa lep dan še naprej.

ghandaed
Stalni uporabnik

Re: NOMAD2000 - Negativna izkušnja z najemom kombija!

Napisal/-a ghandaed Pe apr 04, 2014 4:04 pm

Hmmm, zanimivo. Jaz sem pred časom kar nekajkrat si tam kombi sposodil, pa sem vedno imel zelo pozitivno izkušnjo, nikoli niso komplicirali, vse se je dalo zmenit, če so le imeli kombi na voljo. Kombiji so dokaj stari, so pa zato takrat bili cenovno najugodnejši Tudi kadar sem rabil original račun z davčno št. ni bilo težav. Je pa res, da sem jim vedno povedal zakaj rabim kombi in kam gremo z njim. Ma dobro, to je bilo tako mimogrede, kar jaz štejem kot "small talk". Mogoče imajo kakšnega novega zaposlenega tam :?:

Uporabniški avatar
Cruisin
Novinec

Napisal/-a Cruisin Pe apr 04, 2014 4:16 pm

Sam sem mu tudi povedal zakaj ga rabim, kaj bom naložil in kdaj peljem in kdaj pripeljem kombi nazaj. Očitno sem mu bil preveč sumljiv in deloval kot največji kriminalec v sloveniji. Obnašanje pa absolutno ni bilo na nivoju. Nevem, ali je nov zaposleni tam ali ne, vem pa da me nikoli več ne bojo videli. Več škode so si naredili ker je ena stranka bila nezadovoljna kot da jih je 100 zadovoljnih. Dober glas seže v deveto vas, slab pa še dlje. In načeloma se res ne ukvarjam s tem ampak tole mi je potegnilo živc iz pete. Vseeno mi je ali je kombi letnik 2014 ali 1994, važno je, da lahko stvari prepeljem. Je tudi pri tebi zahteval varščino?

Uporabniški avatar
Tilen18
Novinec

Napisal/-a Tilen18 Pe apr 04, 2014 4:34 pm

verjetno je imel tip slabo izkušnjo in hoče bit v prihodnje bolj previden, komu vse posodi kombi :D

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe apr 04, 2014 9:33 pm

Dober si da si ti čakal da te je odpikal.Precej bolje bi bilo da si ga nekam steral in čao.Glede tega pa če je mel neprijetne izkušnjo kdaj s kom je pa njegov problem.Če se ukvarja z izposojo vozil mora bit na kako škodo pripravljen.Take zadeve se dogajajo v tem poslu.

Uporabniški avatar
Cruisin
Novinec

Napisal/-a Cruisin So apr 05, 2014 8:37 pm

Ja, res bi bilo bolje, da bi ga jaz steral ampak potem bi lahko 1,5m visok gospod šef spravil name, da kaj delam v njegovi hiši/poslovalnici in blablabla.
Skratka raje plačam več in dobim odnos, kot se pričakuje, ne pa da te nekdo, ki ima kombije iz pamtiveka podcenjuje in te gleda kot največjega kriminalca. Sploh pa nevem kaj se obremenjuje s škodo kombijev, najbrž ima zavarovano vse glede na dejavnost.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov