PogachnyK je napisal/-a:No če koga zanima je po tanovem tud rondo tomačevo ne rabi več, niti titova cesta
plinaš je napisal/-a:PogachnyK je napisal/-a:No če koga zanima je po tanovem tud rondo tomačevo ne rabi več, niti titova cesta
iz črnuške smeri ne moreš/ ne smeš priti do rondoja brez vinjete ...
PogachnyK je napisal/-a:No če koga zanima je po tanovem tud rondo tomačevo ne rabi več, niti titova cesta
davidhq je napisal/-a:kako je pa v Avstriji s tem?
konkretno iz MB proti Grazu in naprej do Dunaja.... zadnjic sem se peljal brez vinjete (ni bilo najbolj pametno, vem).. nisem pa se vedel, da preverjajo tudi s kamerami... lahko pricakujem kazen domov s kar veliko verjetnostjo?
hvala
tristan01 je napisal/-a:davidhq je napisal/-a:kako je pa v Avstriji s tem?
konkretno iz MB proti Grazu in naprej do Dunaja.... zadnjic sem se peljal brez vinjete (ni bilo najbolj pametno, vem).. nisem pa se vedel, da preverjajo tudi s kamerami... lahko pricakujem kazen domov s kar veliko verjetnostjo?
hvala
Tudi gor imajo svoj DARS in kontrole. Če te snamejo tisti se ti ne piše dobro... Kolikor vem pa nimajo kamer s katerimi bi preverjali vinjete. Proti Dunaju bi me na tvojem mestu bolj skrbeli radarji preko Wechsel Landa (gorati del AC). Tam jih je kot listja in trave.
Sicer pa nisi edini ki se mu je to zgodilo. Sam sem enkrat na poti v Munchen ugotovil, da sem brez vinjete šele na pol poti. Prej sem bil navajen službenega vozila na katerem je bila letna vinjeta.
LP Tristan01
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov