Debate, ki niso vezane na ostala področja...

catfish
Novinec

Kraj: Vrhnika

BMW 323 ali 523

Napisal/-a catfish So jan 04, 2003 9:03 pm

Razmišljam o nakupu te znamke avtomobila tja do 3 mil SIT. Mislim, da bom kupil enega izmed navedenih dveh sam točno katerega še ne vem, ker ne vem kakšne užitke ti ponujata en ali drug. To bi bil moj prvi bavarec, tko da če kdo razpolaga s kakšnimi informacijami v zvezi s temi modeli ga prosim naj se kr razpiše. Sem brskal po raznih BMW straneh pa nisem nic pametnega zvedu tko da če se da komu pisat lepo prosim.

Lep pozdrav !

SRBIJA DO TOKIA
---------------------------------------------------------------------
CLIO BACCARA 1.8 i ORIGINAL

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Re: BMW 323 ali 523

Napisal/-a menjekul So jan 04, 2003 9:57 pm

srbija do tokia?? kake veze ma to z bmwji:D:D:D.mislim,da je najbolj počakat na bimmerja.mislim,da ti bo on znal lepo povedat kaj več o bmw-jih.jaz jih žal poznam samo kot nepoznavalec:D:D

boš ćevap?:D:D

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER So jan 04, 2003 10:54 pm

Lep pozdrav!

Ja evo jst sem tist Bimmer :D

Glede na to, da si pripravljen dat (samo)3mio boš lahko dobil od 3-ke starejši model (E36), pa še ta z oznako 325, kakšen novejši letnik od 98 (nova serija E46) pa že težko. No ja mogoče, kakšen 3-serie Sedan še, coupeja pa za toliko ne bo.
Nevem, najprej povej o katerih modelih razmišljaš, a o novi seriji 3 al še o stari? Pa o 5-ki, a še staro serijo 5 (E34) al novo 96+(E39)?
Za 3mio, bi že lahko dobil kakšen 96+ letnik nove 5-ke.
Glede vprašanja...malo zakomplicirano je odgovorit na tole!

Seriji 3 in 5 sta pomolnoma drugačna avtomobila, s precej različnimi lastnostmi!

Če bi rad bolj sporty car, pol nimaš kej razmišljat, 3-ka je namenjena bolj dinamični, športni vožnji. Pospeški so pri 323 osupljivi, tudi prožnost motorja je fenomenalna! Če imaš družino oz. če zadaj prevažaš ljudi se bodo zadaj vozili malo bolj utesnjeno (sploh če si večji). Vidim pri mojem, zadaj je zelo malo placa za noge! 5-ka je razred zase! Mnogi pravijo, da šele s 5-ko vstopiš v BMW svet! Moj fotr ima 528iA in avto je avion! Po mojem okusu še vedno eden najlepših avtomobilov, popolna dovršenost, tako zunaj kot noter! Seveda luxsuz prinese nekaj več stroškov tako pri servisu, kot na bencinski črpalki! Lakho pa ti povem, da se z zmerno vožnjo da priti z 2.8 motorjem tudi pod 10l/100km.

Torej, povej malo želje, za kaj misliš avto imet, bolj za luxsus al za bolj športno vožnjo :)
Vsekakor karkoli boš kupil, boš najbrž izredno zadovoljen, vsaj po tvoji izbiri sodeč (323,523)!!! 6-valjnik RULES

Če bi jst kupoval namesto tebe bi najbrž vzel 323ci (coupe), ampak takega boš težko našel pod 5-6mio!

Če te še karkoli zanima pa vprašaj ali pa obišči našo stran:
http://www.bmwslo.com
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So jan 04, 2003 11:30 pm

evo.bolj izčrpnega sporočila nisi mogel dobit :D:D.videt je,da gre za čisto ljubezen do znamke.ve sve! :D:D

boš še ćevap? :D:D

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Ne jan 05, 2003 12:44 pm

Jaz bi se tudi 99% strinjal z Bimmerjem samo stavek ˝Mnogi pravijo, da šele s 5-ko vstopiš v BMW svet!˝ bi jaz drugače oblikoval, da v svet BMW stopiš z 6 cil :D , če pa je to serija 3 ali 5 pa ni važno. Če kupuješ serijo tri, pomeni da se bodo večinoma vozli 2 osebi, za občasne goste zadaj pa te boli qurc :D . 5ka pa je udobje v vožnji. Glede porabe pa lahko potrdim za 525 ´90 , se zna tudi spustit blizu 7l z tempomatom (gorivo 91 oktansko, šofer švaba :D)
Slika

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Re: Re: BMW 323 ali 523

Napisal/-a kdk Ne jan 05, 2003 1:11 pm

din pravi:
Glede porabe pa lahko potrdim za 525 ´90 , se zna tudi spustit blizu 7l z tempomatom (gorivo 91 oktansko, šofer švaba :D)

Pozabil si dodat da pa je kazalec skočil čez 30L ko ga je stisnil :D:D
Drugače pa šestak sanje , škoda da moj ni bil, ker mu je to edino manjkalo.

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Ne jan 05, 2003 2:02 pm

svaba v smislu, da so si crtice na flase od radenske risali, ko so pred leti se k nam na morje hodili? :D:D:D

6 cilindorv je res "tisti tapravi" bmwjev motor, po njih so najbolj znani, ceprav jih je v 70h letih med naftno krizo resil 4 cil. motor (zato majo tud hq v minhnu stolpnico v obliki stirih veljev)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov