din je napisal/-a:Zdaj pa resno, kakšne so res izkušnje z temi airbagi??? A se res sprožijo v trenutku karambola, ali si že prej na volanu ali vsaj blizu njega? In če se ob karambolu sprožijo vsi ali samo tisti ki so v danem trenutku koristni. Če ima že kateri izkušnje z tem??? teorija je tudi meni kar poznana.
in je lepo tozla revoz, pa so morali odskodnino placat
Zok je napisal/-a:din je napisal/-a:Zdaj pa resno, kakšne so res izkušnje z temi airbagi??? A se res sprožijo v trenutku karambola, ali si že prej na volanu ali vsaj blizu njega? In če se ob karambolu sprožijo vsi ali samo tisti ki so v danem trenutku koristni. Če ima že kateri izkušnje z tem??? teorija je tudi meni kar poznana.
njaaaaa, en mesec star Ford Fusion, pri 110-120 me zafuka dol s ceste, poletim, me mal povprek obrne, z nosom direeeektno v zemljo zapicim, me odbije, obrne, se zarolam, pa se po kakih 50-100 metrih ustavim, airbagi pa nic - ko da se neb nic zgodil...![]()
in je lepo tozla revoz, pa so morali odskodnino placat
ka ne pise v navodilih za uporabo avta, da se ne sme zaletavat, ce ni nujno potrebno??![]()
![]()
ka ne pise v navodilih za uporabo avta, da se ne sme zaletavat, ce ni nujno potrebno??![]()
![]()
Vec varovalk je za airbag ni blo dovolj sil da bi vse sle pa da bi popokal. Sploh pa ce ma IPS potem pa je sploh
Ce se kdo spomne unga posnetka z jagom na pisti ki ga je obrnilo pa je prbil v gume notr se tudi noben airbag ni odpru.
Enkrat je KDK ze prav nazrono razlozil kje in kako se te varovalke nahahjo - osnovne. Kuglica pri menjalniku (moment ustavljanja ce je dost hitr pade ven) potem je tukaj se senzor fizicnega premika (deformaciaj pleha oz senzor se more lomit) pa pri nekaterih je se tako, da mors bit pripet ker te lahko v primeru, da nisi pripet airbag ubije.
LP, Klemen
PS: V prometnih nesrecah kjer vidijo, da se je sprozil airbag, voznika najprej odpeljejo na slikanje reber.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost