DePalmo je napisal/-a:Se strinjam s prispevkom o razvajenih otrocih. Dan danes je treba z njimi vse v rokavičkah, imajo več pravic ko učitelji in jih niti grdo ne smejo pogledat. Sem bolj pristaš stare šole da je treba kdaj dat mulcu (ali muli) tut klofuto. Sicer še nimam otrok, a da mi bojo razsajal po trgovin kot nekaterim drugim, bo prec padla kakšna okoli ušes, če ne bo ubogal. Ne rečem, so živahni in igrivi, a nekje pa mora biti meja.
In sploh nevem kako sem jaz odrastel in preživel. Kot mulc sem se vozil s fotrom z avtom in kamionom po celi Sloveniji (najbolj sem užival ko sem sedel fotru v naročju in sem jaz prijel za volan ter vozil po cesti... da bi kdo to danes naredil, bi forum razneslo od ogorčenja), večkrat sem ostal sam notri in nikoli mi ni bilo nič, živel sem ob glavni cesti kjer so se vozili avti, kamioni in traktorji in nisem nikoli zapeljal pred karkoli, pa sem se s kolesom trajbal okoli hiše kot m****n, doma smo šraufali kamione in jaz sem bil vedno zraven, začuda se mi tudi tam ni nič zgodilo.
Tudi kot mulo sem se vozil po cesti s kolesom, a sem vedel kakšna so pravila in sem se jih držal. Kako se pa nekateri obnašajo danes (otroc in odrasli), bi pa včasih najraje prijel za kako puško pa samo streljal.
Mi je žal da je prišlo do tragedije in upam da se bo čimbolje razpletlo in da najdejo krivca za požar! Nevem kaj je tukaj mama kriva, pač je pustila otroka v avtu, a to je res tok grozno narobe? Meni se ne zdi! Bolj se mi zdi narobe da se je avto vžgal, sploh pa ker ni bila to neka stara škatla.
cordo je napisal/-a:Sem absolutno nenormalen , ker me mulca čakata v avtu da na tank šteli plačam račun.
bucko_99 je napisal/-a:
Jst sm se iz tega primera nauču da otroka ne bom nikol v avtu pušču samga- če se bo le dalo- ostali pa delajte tko kot mislite da je najboljše.
bucko_99 je napisal/-a:najbolj se mi pa zdi neumno komentarji da so otroc v vati in podobno. Sej glih zato so ker jih starši puščajo v avtomobilih, doma itd. Otroke je treba čim večkrat s seboj uzet po mojem se bo več nauču, če bo po trgovini kej okrog migu pa mogoč sodeloval pri nakupu kot pa da bo v avtu zaprt v svojem sedežu.
Ta tema je šla čist iz okvirjev namest da bi se o avtih pogovarjal se pogovarjamo o vzgoji.
Jst sm se iz tega primera nauču da otroka ne bom nikol v avtu pušču samga- če se bo le dalo- ostali pa delajte tko kot mislite da je najboljše.
Temo sem odprl, ker sem spraseval o avtomobilu, namesto tega so rdeča nit otroci in neodgovorni starši, zato PROSIM, ČE SE LAHKO TEMO ZAKLENE.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov