Debate, ki niso vezane na ostala področja...

matejxx
Uporabnik

Reklami letaki za brisalci

Napisal/-a matejxx To maj 27, 2014 1:58 pm

Zanima me ali je dovoljeno dajati letake za brisalce ali ne. Koliko se spomnim se je pred leti nekaj govorilo, da je to prepovedano. Zanima me, ker mi gre to dobesedno na živce. Včeraj sem imel lep primer, da bi osebi, ki mi je dala ta letak za brisalec lepo povedal par krepkih. Avto sem imel parkiran na parkirišču in en mi je zataknil ta letak. Tako se vsi spomnite, da je bil včeraj dež in nato čez čas zopet sonce. Tako, da ko sem prišel do avta, je bila ta reklama dobesedno prilepljena na steklo. Nisem jo mogel spraviti iz stekla, tako da še mi je ovirala pogled med vožnjo. Šele doma sem uspel z uporabo čistila in z nohti spraskati to dol s stekla.

Ali je dovoljeno ali ne? Ker če ni bom naslednjič, ko bom doživel tak primer, poklical na firmo, ki je zapisana na letaku in ji dal pol ure, da se mi prikaže pri avtu in mi očisti steklo, drugače pa bi jih prijavil. Ker to mi pa gre res že na živce.

proceed31
Nov uporabnik

Re: Reklami letaki za brisalci

Napisal/-a proceed31 Če maj 29, 2014 6:36 pm

to se smatra kot kršenje lastninske pravice in ne smejo ti dat letaka brez tvojega privoljenja. Lani ga je dobil sosed za zadnji brisalc, pa še dva za prednjega, na Rudniku pred Supernovo. Vmes je bil dež, potem pa na polno sonce. Ko je klical na firmo in rekel, da bo prijavil tri vraščene letake na šipo, ker njegov avto ni poštni nabiralnik, so prileteli iz Idrije v 30 minutah in jih s špohtlom spraskali dol-sam šef jih je praskal. Pa še 50€ mu je stisnil za povrh in plačal pranje avta v leclercu, limpo al kaj je že bila tista eko pralnica. Šlo pa je za neko krovstvo.

lovec1990
Novinec

Napisal/-a lovec1990 Pe maj 30, 2014 1:39 pm

vidva pa sta prijavla bi jih

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Po jun 09, 2014 6:32 am

Kazni so ogromne tako da sploh ne vem kdo se še upa zezat z reklamiranjem z listki za brisalci.

ggorenc
Novinec

Napisal/-a ggorenc Po jun 09, 2014 6:43 am

Pol leta nazaj sem imel dovolj teh listkov, nazadnjega sem dobil kar pred domaco bajto! Ne bodi len, sem poklical podjetje in zagrozil s tozbo. To je bilo v nedeljo popoldan, prileteli so v pol ure in spucali avto.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov