deutsch je napisal/-a:noro sam tukaj pa res misliš, da stojiš na mestu, pa se že ti pelješ 180km/uro uf, hehe, noro...
deutsch je napisal/-a:ne govorim o ful hitri extremni hitrosti, ampak tam 200km/uro ali malo več.
Peljal sem že 180km/uro v sloveniji, kjer ni bilo veliko prometa in suho cestišče in se mi ne zdi to ne vem kak problem.
Čeprav bi bilo tudi fajn prebrat kako enciklopedijo o tem kot praviš, samo zanima me kje se tako enciklopedijo lahko dobi.
sonic je napisal/-a:ddejc je napisal/-a:Ko se pelješ po nemških AC so svetlobni znaki enakovredni kovinskim znakom kot pri nas (nisem prepričan za našo deželo, pri nemcih je tako).
Hm, ne vem zakaj bi bilo kaj drugače, meni je logično da imajo znaki na panojih enako veljavo kod oldskool znaki...
ddejc je napisal/-a:sonic je napisal/-a:ddejc je napisal/-a:Ko se pelješ po nemških AC so svetlobni znaki enakovredni kovinskim znakom kot pri nas (nisem prepričan za našo deželo, pri nemcih je tako).
Hm, ne vem zakaj bi bilo kaj drugače, meni je logično da imajo znaki na panojih enako veljavo kod oldskool znaki...
Tudi sam imam tako logiko. Napisal sem zgolj zato, ker imam v spominu eno polemiko izpred let ali so svetlobni znaki enakovredni kovinskim ali so samo informativne narave in ali so talne označbe z omejitvijo veljavne ali ne. Ker nisem prepričan kaj točno pravi zakon pri nas sem raje napisal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov