Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AR-146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR-146 Po mar 08, 2004 4:42 pm

intenso je mel brat na svojem avtu pa jo je pobral k redirko s tem da ni blo nobenega posebnega učinka da bi lahko reku splačal se je

cr00k
Nov uporabnik

Napisal/-a cr00k Po mar 08, 2004 5:09 pm

jst gume kupm, ze eno sezono vozene... 4kom. za okol. 15k sit(15 colske-michelin), pa majo 4+ mm profila... mal pri vulkanizerjih prasi... vedno se kej najde...

...drgac pa te gume k jih jst kupm... so iz nemcije, kjer folk mena gume vsako sezono...

pa tudi, pol se ne bojis, da bi prevec znucu gumo... --> nova sezona, nove gume...

Uporabniški avatar
djarty
Novinec

Napisal/-a djarty Po mar 08, 2004 10:39 pm

Takole se bomo zmenili fantje (ino pišele). Gume sem naročil in jih bom tudi stestiral. Potem bom pa rade volje povedal, kako se obnesejo. Žal moram gledat na ceno, ker me mal tišči v denarnici (sem pač moral feltne lepe kupit a ne hehe), ampak mislim da tako zanič spet ne more biti. Res je, da ni firma ala Falken, Dunlop (ki je baje slabša) ino ostale, je pač slovaška roba, ki ni baš znana po svetu. Bomo videli in bomo vozili... in bomo povedali. Seveda hvala za vaša mnenja ino repeticije. Aja, ko bo pa zmontirano pa itak padejo fotke... :wink:

aRTy

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Po mar 08, 2004 11:45 pm

Jest sem jih mel lani gor in zadeva je taka da se v suhem kr lepo prime na mokrem si pa bolj švoh iz to gumo. Vsaj pri men je blo tak.

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Po mar 08, 2004 11:47 pm

Te gume sem mel nekaj časa na Sciroccotu, pa so se prehitro zavrtele v prazno na štartu. Na ovinkih so bile uredu. Zdej so pa gume na Passatu pa se avto pelje kot po tirih (res da je syncro). Zgleda, tudi da rabjo mal težji avto.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov