MGsax pravi:
slišal sem, da laserskega radarja policist ne sme držati prosto v roki temveč ga mora pritrdit na vrata avtomobila(šipa dol pa ga pol pritrdit), če ne ravna tako vam ne sme napisat kazni.
ali ve kdo kaj o tem?
ali policist ki te želi z avtom ustavit mora dati tudi zvočni signal ali so dovolj modre luči??
menjekul pravi:
grdo mi je videt policaje zvečer,ko je promet bolj redk in uporabijo barvne in zvočne signale za ustavljanje (no to je logično,da jih) ampak potem kar pustijo lučke prižgane kot da si ne vem kir kriminalec.ko sem to doživel sem se tako butasto počutil,da sem mu skoraj rekel,če res morajao vsi videt,da je ustavil enega študenta in ga pregleduje kot mafijca.:D:D
dobek pravi:
ej bimmer,
mogoce ves ce delajo izpite za laser ze na akademiji ali komaj naknadno?
vcasih si lahko namrec policaja vprasal, ce sploh ma izpit (pa ne vozniski)
din pravi:
Meni so pa ti laserski radarji sploh en velik nateg. Bratranec mi je razlagal, je gledal oddajo (nevem ali na našem ali tujem kanalu), v kateri so testirali to presvetlo lasersko pištolo. Testirali so pa jo na hišo in glej ga čudež, hiša je naenkrat imela hitrost 15km/h. Zanimivo ne ??? Pa glede uporabe, dostikrat sploh ne naslonijo nikamor, pa če se že naslonijo a pol tudi dihat nehajo ??? Pa če mu veter zapiha, je on 100% da je ravno mene nastreljal. Sem imel primer ko so me zahaklali v naselju. Opazim MMP in hitro na žlajf da pridem na 50 vozim pa ne več kot 70 in me tip ustavi in reče ˝g. vozili ste 86km/h v naselju z omejitvijo 70km/h˝
in mi je tiščal tisti displej pred nos. Jaz pa ga vprašam ˝kje pa je na tem displeju moja registerska?˝ MMP pa ˝o tem se ne bomo debatirali˝
bdw: bila je noč in potegnil me je iz kolone???
MGsax pravi:
koliko ste največ prekoračili omejeno hitrost ko sovas dobili na radar?
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov