Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Daljinsko zaklepanje

Napisal/-a matcho Sr okt 01, 2003 5:16 pm

Razmišljam da bi si vgladil daljinsko zaklepanje, pa me zanima kje to kvalitetno vgrajujejo, predvsem na Mariborskem koncu!?
Slika

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon Sr okt 01, 2003 6:24 pm

Ponavadi so sami blemi s tem naknadnim daljinskim vgrajevanjem...tak pravijo..., vsaj meni je daljinec crknil! Pa se kljucavnice imam zamakjene, sicer ne vem zakaj je to dobro, da so zamakjene...mozno pa je da so celo zanic ali kaj vem (avto sicer gre normalno s klucom zaklepati, vendar mores zadet tocko, da gre malo naprej nazaj pa je to to!), ker sem avto kupil pred enim letom pa ne vem tocno zaradi katerega razloga ima daljinsko naknadno vgrajeno.
Mislim pa, da ti to ve vsak, ki se z avtoelektroniko ukvarja vgradit!? Sem na netu gledal daljince na tem naslovo je full dosti vsega zvezi z elektroniko, ce se nisi kupo...: http://www.e-trading.si/conrad/conrad.asp

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Sr okt 01, 2003 10:19 pm

Centralno zaklepanje že jaz imam in mi nimajo nič štorat za po klučavnici. Ravno zaradi tvojega problema jaz nebi šel kamorkoli, zato iščem nekoga ki obvlada zadevo.

Ker kolko vem se odzadaj vgradi samo en modul in se priključi na centralno zaklepanje (seveda če že maš centralno zaklepanje).
Slika

Uporabniški avatar
CLI_OMEN
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a CLI_OMEN Sr okt 01, 2003 10:42 pm

Če si z MB konca, skoči v BIGBANG, tam imajo module za daljinsko zaklepanje za vsak tip avta. Vsaj pri nas v Rogaški smo jih imeli. Zadeva pa stane cca 8000 sit. Za vgradnjo je pa enostaven ko pasulj... :-P Za več podrobnosti pa kontaktiraj T_REX-a. :idea:

Uporabniški avatar
CLI_OMEN
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a CLI_OMEN Sr okt 01, 2003 10:45 pm

...aja !!! Nobenih blemov ni blo zaenkrat, pa si je to zadevo nabavlo kr nekaj kolegov za razne avte (AUDI, SEAT, OPEL...). Zadeva deluje, seveda če maš polne baterije :lol: :lol: :lol: :wink:

Uporabniški avatar
T_Rex
Nov uporabnik

Napisal/-a T_Rex Sr okt 01, 2003 11:09 pm

Jop drži. Zadeva stane okoli 8-10-15 jurjev, vgradiš jo sam, v petih minutah.
To je samo en modul (podobno kot kaki rele), ponavadi je zraven varovalk, starega potegneš ven in počiš not novega. Zraven dobiš obesek za ključe (daljinca) in to je to.
Second Place is The First Loser!

Slika

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Če okt 02, 2003 6:24 am

Lahko greš tud na servis po mudul, je tud neka zmerna cena. ( lahko greš celo na Škoda servis )
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Kraj: Maribor

Re: Daljinsko zaklepanje

Napisal/-a vuk Če okt 02, 2003 8:30 am

matcho je napisal/-a:Razmišljam da bi si vgladil daljinsko zaklepanje, pa me zanima kje to kvalitetno vgrajujejo, predvsem na Mariborskem koncu!?

A alarm že imaš? Če ne ti priporočam,da si nabaviš alarm,itak žće imajo vsi daljinčke in povezavo na originalno centrralno zaklepanje in ubiješ dve muhi na mah. Meni vse te stvari dela Sašo Horvat: 02/3313908. Vgrajuje in prodaja avtoalarme GT. lp vuk
Slika

Neno
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neno Če okt 02, 2003 9:13 am

Ja zelo fajn dela tudi VORSAN je pa na studencih!! Ima alarme gt in sikura! Dela pa vse kar je z elektriko na avtomobilu!

Ja ker ze mas centralno zaklepanje pol to ne bo drago stalo! Tisi modul pa dalinc,...

LP!

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon To mar 09, 2004 9:48 pm

Bom kar tu vprašal, da ne bom nove temo odpiral!

Kje se bi dalo dobit komplet modul za daljinec COBRA 1046 v Ljubljani, Mariboru oz. Avstriji (blizu Gradca!!)??

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man To mar 09, 2004 10:32 pm

kok pa pride naknadna ugradnja centralnega zaklepanja na 2 vratih in sicer za accenta. Pa kok bi prslo ce bi bil daljinsk ?
TNX[/i]

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI To mar 09, 2004 10:49 pm

music_man je napisal/-a:kok pa pride naknadna ugradnja centralnega zaklepanja na 2 vratih in sicer za accenta. Pa kok bi prslo ce bi bil daljinsk ?
TNX[/i]

mene je za vrata na twingotu pršl, men se zdi de 30k, al 35k sit ud gemini-ja...

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Sr mar 10, 2004 12:20 am

Matcho jaz ti svetujem da gres k Vorsanu na studencih in tam vprasas.Ko sem jaz hotel vgradit Gt alarm so bli tam najcenejsi.Je reko ene 12.000 montaza.Povsod drugod pa je blo nad 20.000 tak da vrjetno bodo kr najcenejsi. Z Horvatom pa mam slabe izkusnje!!!
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Sr mar 10, 2004 12:38 am

kaj pa u ljubljani, sm en oglas vidu, k ti ugradijo in alarm in dalinsko zaklepanje za 21jurjev,, pa ne vem možnost blokade motorja pa ne vem kaj še, aja pa centr :?:

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon Sr mar 10, 2004 2:29 pm

daewoo!
A lahko zveš kaj več o tej ponudbi v LJ? Namreč nisem iz LJ, samo punca tam študira! Vem kje je Šiška, pa kje so Fužine ;)! Drugače sem se pa že tudi zgubo v LJ :D, bolje rečeno lutal sem sem in tja dokler pač nisem našel :lol: !

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Sr mar 10, 2004 2:57 pm

PriSon je napisal/-a:daewoo!
A lahko zveš kaj več o tej ponudbi v LJ? Namreč nisem iz LJ, samo punca tam študira! Vem kje je Šiška, pa kje so Fužine ;)! Drugače sem se pa že tudi zgubo v LJ :D, bolje rečeno lutal sem sem in tja dokler pač nisem našel :lol: !

ja jstsm na netu najdu stran, in je firma iz kopra, sam ma tud v ljubljani, ljudi.
Te strani zdj ne najdm, k ne vem točn, kako sem jo sploh zbrsku, sem si pa prepisu kontakt ki je pa tak: Klemen 041-870-789, pa če boš kej zvedu al pa kej se priporočam na PM

lpb :D

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon Sr mar 10, 2004 7:03 pm

daewoo!

Aja te misliš, sem jim že dalj cjta nazaj mail pisal kaj je narobe z modulom, pa so mi rekli, da se naj zglasim pri njih in bodo pogledali! Smešno ja, 300 km se bom pelo, da bodo mi rekli, da je zanič modul :D !

Glede tega daljisnkega mam blem, da je stari modul relativno zanič :? ! In ta, ko si je not dal to Cobro 1046 (prvi lastnik očitno) je tak amatersko to naredo, da vse hudo :evil: ! Kabli so vse neke porezani pa skup sflikani itd. :cry: ! Zdaj pa mam vprašanje! A so te barve kablov kakšnega pomena, ker so namreč ti porezani kabli povezani z modulom po barvah? Če so; ali so pri vseh modulih te barve enake? Blo bi logično ali? Mah to je isti k***c kot pri avturadiu! Vsak avto ima nek svoj konektor, pa barve kablov klko sem jat to gledal tudi ne štimajo 100%! Rešit se pa da cvikanje kablov na easy, rabiš pa le 2 čuka :D in trgovino-npr.: BIG BANG :roll: !
V glavem iščem isti modul zato, da nebi teh kablov jajčkal sem ter tja!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost